Opis výrobku

 Pohovka Torino

Torino je výnimočná pohovka, ktorá okúzľuje svojou modernosťou zdôraznenou jednoduchým tvarom, subtílnou farbou a minimalizmom. Tento nábytok je ideálny do obývacej izby, ktorý potrebuje funkčný nábytok.

Zaručuje najvyššiu kvalitu relaxácie vďaka použitým vysoko kvalitným materiálom. Tento model je univerzálny a ideálne harmonizuje s každou kompozíciou a dodáva jej výnimočnosť.

Táto ponuka dodáva krásu kompozíciu a útulnú atmosféru. Užívateľom zaručuje spokojnosť s používaním.

           

            pohodlné operadlo                           solídne prevedenie                       atraktívne farebné vyhotovenie

Existuje možnosť nákupu dodatočných vankúšov do pohovky. Vyberte si v atribútoch výrobku!

 

Celá spacia plocha je vyrobená na bonelových pružinách, čo zaručuje pohodlie počas jej používania.

  

Podrobné rozmery nábytku sú zobrazené na nižšie uvedenej schéme.


Pohovka sa ľahkým a jednoduchým spôsobom rozkladá (tzv. Rozkladací systém klik - klak). Vďaka takejto možnosti môžete prenocovať kamarátov, ktorí sa rozhodnú u Vás ostať.

Pozor! Nábytok je určený na príležitostné spanie, každodenné používanie spacej plochy nie je komfortné vzhľadom k dekoratívnej strane ponuky!

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 222 cm,

  • Výška: 87 cm,

  • Hĺbka: 98 cm,

  • Spacia plocha: 189 x 122 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Prevedenie

Opierka

Bonellove pružiny

Ďalšie informácie
Bonellové pružiny sú dokonalým riešením, ktoré vám poskytne bezkonkurenčné pohodlie. Tieto jedinečne tvarované pružiny sa dokážu presne prispôsobiť vášmu telu a poskytujú optimálnu oporu chrbta a pohodlie. Vďaka svojej pružnosti Bonellove pružiny reagujú na vaše pohyby, prispôsobujú sa vašej polohe a poskytujú dokonalú oporu v každej situácii. Ich jedinečná štruktúra zároveň zabezpečuje dobré vetranie. Okrem toho sú Bonellove pružiny trvanlivé a odolné voči deformácii, čo znamená, že vám nábytok bude slúžiť dlhé roky.

Sedadlo

Bonellove pružiny

Ďalšie informácie
Pružiny Bonell predstavujú inovatívne riešenie, ktoré zabezpečuje odolnosť výplní sedadiel čalúneného nábytku. Každá pružina je samostatne zabalená a spojená so svojimi susediacimi pružinami, čo vytvára výnimočne stabilnú štruktúru. Výsledkom je, že sedadlo poskytuje optimálnu oporu pre telo, eliminuje pocit tvrdosti a zabezpečuje rovnomerné rozloženie hmotnosti. Pružiny Bonell sa vyznačujú vysokou pružnosťou, ktorá sa premieta do pohodlia. Reagujú na tlak, prispôsobujú sa tvaru tela a poskytujú optimálnu oporu pre každý kontaktný bod. Navyše sú bonellové pružiny mimoriadne trvanlivé a odolné voči deformácii. Ich pevná konštrukcia zabezpečuje, že sedadlo si dlhodobo zachováva svoj pôvodný tvar bez ohľadu na intenzitu používania.

Rozkladanie

áno

systém Klik-Klak

úložný priestor

Áno

skriňa

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Hodnotenie zákazníkov

/pohovka-torino-p-7569-1634-1634.html