Opis výrobku

Hľadáte ideálnu pohovku s funkciou spánku pre váš moderný obývačka? Spoznajte Meloria, pohovku s funkciou spánku, ktorá je všetko, čo potrebujete.

Jej elegantný dizajn a výber materiálov robí Meloriu skutočne jedinečnou. Drevená konštrukcia a čalúnenie vytvárajú harmonickú kombináciu, ktorá dodá vášmu interiéru štýl a eleganciu. Pohovka je dostupná v množstve farieb, takže si môžete vybrať tú, ktorá sa najlepšie hodí k vášmu štýlu.

Meloria je nielen krásna, ale aj praktická. Je vybavená systémom rozkladania DL, ktorý umožňuje jednoduché a rýchle premenenie pohovky na posteľ. Sedadlo s vlnitými pružinami a opierka z polyuretánovej peny T18 zaručujú maximálny komfort. Pohovka má aj úložný priestor, ktorý je ideálny na uloženie posteľnej bielizne alebo iných predmetov.

Ale to nie je všetko. Meloria je tiež veľmi odolná, s maximálnym zaťažením 150 kg na osobu. Jej rozmery sú 213 x 88 x 106 cm, čo z nej robí ideálnu pohovku pre väčšinu obývacích izieb. Navyše, súčasťou balenia sú aj 4 odnímateľné vankúše na zips, ktoré zvyšujú komfort sedenia.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Pohodlný sedák s vlnitými pružinami → Táto funkcia zaručuje maximálny komfort počas sedenia. Sedák je navrhnutý tak, aby poskytoval optimálnu podporu pre vaše telo a zároveň znižoval tlak.
  • Úložný priestor → Pohovka Meloria je vybavená praktickým úložným priestorom, ktorý vám poskytne dostatok miesta na uloženie napríklad posteľnej bielizne alebo iných drobností. Toto riešenie ušetrí miesto v miestnosti a udrží vaše veci v poriadku.
  • Funkcia spánku → Pohovka s funkciou spánku je ideálnym riešením pre tých, ktorí majú občas návštevy alebo obľubujú večerné sledovanie televízie. Rozkladací systém DL umožňuje rýchle a jednoduché premeniť ju na pohodlné lôžko.
  • Kvalitná konštrukcia → Pohovka je vyrobená z dreva, čo zaručuje jej dlhú životnosť a stabilitu. Maximálne zaťaženie 150 kg na osobu umožňuje pohodlné sedenie aj pre robustnejšie osoby.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 213 cm,

  • Výška: 88 cm,

  • Hĺbka: 106 cm,

  • Spacia plocha: 195 x 140 cm,

  • Výška sedáku: 44 cm,

  • Výška nožičiek: 15 cm,

Viac parametrov

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

Konštrukcia

drevotrieska

Sedadlo

vlnité pružiny

Ďalšie informácie
Vlnité pružiny sú inovatívnym riešením na vyplnenie sedadiel čalúneného nábytku. Vyznačujú sa výnimočnou pružnosťou a trvanlivosťou, čím poskytujú jedinečné pohodlie a dlhotrvajúcu oporu. Prispôsobujú sa vášmu telu, rovnomerne rozdeľujú hmotnosť a eliminujú tlak na kontaktné body. Okrem toho vlnité pružiny poskytujú vynikajúce vetranie. Vlnité pružiny sú najlepším riešením pre tých, ktorí si cenia pohodlie, odolnosť a relaxačný odpočinok.

Sedadlo

vysoko elastická pena HR

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a trvanlivosť s nábytkom do obývačky s vysoko pružnou penou HR. Vysoko pružná pena HR je materiál s vynikajúcou elasticitou, ktorý prispôsobuje svoju pružnosť vášmu telu a poskytuje ideálnu oporu. Okrem toho sa vyznačuje výnimočnou odolnosťou - nedeformuje sa a jej vlastnosti po použití opäť nadobudnú pôvodný tvar. Výsledkom je, že nábytok do obývačky so sedadlom z vysokoelastickej peny HR bude dlho odolný, mäkký a pružný.

Vankúše

mix peny

Opierka

polyuretánová pena T18

Rozkladanie

Áno

DL

úložný priestor

Áno

skriňa

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Samostatne stojaci nábytok

Áno

Vankúše

odnímateľné, na zips

Počet vankúšov

4

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

diely s namontovanými západkami

Ďalšie informácie
Jednotlivé diely sú vybavené západkami, ktoré sa priamo vzájomne spoja zasunutím jednej západky do druhej.

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Maximálne zaťaženie

150 kg/os

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

80,9 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

219 cm x 66 cm x 112 cm

Hodnotenie zákazníkov

/rozkladacia-pohovka-meloria-p-157962-1634-1634.html