Opis výrobku

Hľadáte dokonalú čalúnenú podnožku, ktorá zvýrazní váš interiér a zároveň poskytne praktickú hodnotu? Predstavujeme vám Podnožku čalúnená Dylian - šedý MENČESTER Poso 55 / Nohy Venge.

Produkt zaujme na prvý pohľad svojim elegantným a moderným dizajnom. Šedý manšestrový poťah Poso 55 dodáva podnožke sofistikovaný vzhľad, ktorý sa hodí do každého interiéru. Nohy vo farbe wenge pridávajú šmrnc a zaručujú stabilitu.

Vyrobená z masívneho dreva, táto podnožka je nielen pekná na pohľad, ale aj odolná. Sedadlo z polyuretánovej peny T30 zabezpečuje maximálny komfort, či už si na ňom len odložíte nohy alebo ho využijete ako núdzové sedadlo. Navyše, manšestrový poťah je vhodný pre domácnosti so zvieratami, takže sa nemusíte obávať o jeho opotrebenie.

Čo robí podnožku skutočne špeciálnou, je jej univerzálnosť. S rozmery 45 x 41 x 45 sa zmestí do akejkoľvek miestnosti a stane sa praktickým a štýlovým doplnkom vášho domova. Nech už hľadáte pohodlie, štýl alebo funkčnosť, Podnožka čalúnená Dylian je tým pravým výberom pre vás.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Pohodlný a praktický Je ideálny pre každodenné použitie. Jeho kompaktné rozmery 45 x 41 x 45 cm znamenajú, že sa ľahko zmestí do každého priestoru, a poskytuje pohodlné miesto na odpočinok
  • Štýlový dizajn S jeho šedým poťahom a wenge nožičkami, podnozek je skutočným štýlovým vyhlásením. Perfektný doplnok pre moderné aj tradičné interiéry
  • Vysokokvalitný materiál Poťahová látka je odolná voči zvieratám, čo znamená, že tento podnozek môže vydržať aj najnáročnejšie domáce prostredie. Konštrukcia je vyrobená z masívneho dreva pre extra pevnosť a dlhú životnosť
  • Pohodlie a podpora Sedadlo je vyplnené polyuretánovou penou T30, ktorá poskytuje optimálnu podporu a pohodlie. Bez ohľadu na to, či ho používate na sedenie alebo na odloženie nôh, vždy budete mať pocit pohodlia a relaxácie

Rozmery a parametre

Rozmery

  • 45

    Šírka: 45 cm,

  • 41

    Výška: 41 cm,

  • 45

    Hĺbka: 45 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Vlastnosti

materiál vhodný pre zvieratá

Skupina

manšester

Farba

sivá

Druh

Poso 55

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

wenge

Prevedenie

Typ nožičky

jednoduché

Ďalšie informácie
Spoznajte eleganciu a minimalizmus s nábytkom s jednoduchými nožičkami. Tento štýlový dizajn poskytuje nielen estetický vzhľad, ale aj praktickosť. Nábytok s jednoduchými nožičkami dokonale zapadne do každého interiéru a dodá mu moderný a harmonický charakter. Vďaka svojej jednoduchosti sa tento nábytok ľahko čistí a udržiava vo výbornom stave. Výberom nábytku s jednoduchými nožičkami investujete do trvanlivosti a všestrannosti.

Konštrukcia

drevo

Konštrukcia

drevotrieska

Sedadlo

Polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte dokonalú kombináciu pohodlia a odolnosti s nábytkom do obývačky so sedadlom z polyuretánovej peny T30. Polyuretánová pena T30 je vysokokvalitný materiál, ktorý ponúka bezkonkurenčnú pružnosť a pohodlie. Polyuretánová pena T30 sa navyše vyznačuje vynikajúcou odolnosťou, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Nedeformuje sa a nestráca svoje vlastnosti, čo zaručuje dlhodobé používanie bez straty komfortu. Keď si vyberiete nábytok do obývačky so sedákom z polyuretánovej peny T30, investujete do pohodlia, odolnosti a kvality.

Korpus

masiv

Ďalšie informácie
Masívne drevo je jedinečná surovina, ktorá poskytuje pevný základ pre korpus nábytku. Jeho prirodzená pevnosť a odolnosť zaručujú robustnú konštrukciu, ktorá vydrží dlhé roky intenzívneho používania. Drevo Lite sa vyznačuje aj krásnou povrchovou úpravou a elegantným vzhľadom, čo dodáva nábytku prestíž a štýl. Vďaka svojej výnimočnej odolnosti poskytuje nábytok z masívneho dreva nielen spoľahlivú oporu, ale aj dlhotrvajúcu kvalitu, ktorá odolá skúške času. Je ideálny pre tých, ktorí hľadajú kvalitný nábytok, ktorý dodá ich interiéru šarm a charakter. Keď investujete do nábytku z masívneho dreva, investujete do odolnosti, krásy a dlhodobej hodnoty.

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Hodnotenie zákazníkov

/podnozka-dylian---sedy-mencester-poso-55---nohy-venge-p-160422-1634-1634.html