Opis výrobku

Hľadáte ideálnu podnožku, ktorá splní všetky vaše očakávania? Spoznajte našu čalúnenú podnožku Dylian - šedý MENČESTER Poso 22 / Nohy Venge.

Podnožka je skutočným klenotom v akomkoľvek interiéri. Jej šedý manšesterský poťah, ktorý je vhodný pre zvieratá, v kombinácii s nohami vo farbe wenge, vytvára moderný a elegantný vzhľad.

Vyrobená z masívneho dreva, podnožka je nielen pekná na pohľad, ale aj veľmi odolná. Sedadlo je vyplnené polyuretánovou penou T30, ktorá zaručuje maximálny komfort. Rozmery 45 x 41 x 45 cm sú ideálne pre každý obývačkový priestor.

Okrem toho je podnožka veľmi praktická. Je ľahká a kompaktná, takže ju môžete ľahko presunúť tam, kde ju práve potrebujete. Jej jednoduché nožičky zaručujú stabilitu a bezpečnosť. Táto podnožka je ideálnym doplnkom k vašej obývačke, ktorý zároveň poskytuje extra miesto na sedenie.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Výnimočný dizajn Pridáva eleganciu a šarm do každého interiéru. Jej sofistikovaný vzhľad oživí akýkoľvek priestor a dodá mu luxusný vzhľad
  • Praktické rozmery S rozmery 45 x 41 x 45 cm sa podnožka dokonale hodí do akéhokoľvek priestoru, či už je to obývacia izba, spálňa alebo štúdio. Je ideálnym doplnkom pre tých, ktorí hľadajú funkčnosť a štýl v jednom
  • Vysoká kvalita materiálov Je vyrobená z masívneho dreva, čo zaručuje jej dlhú životnosť a odolnosť. Poťahová látka je vhodná pre zvieratá, takže sa nemusíte obávať o jej opotrebenie
  • Komfort a pohodlie Vďaka polyuretánovej pene T30 je sedadlo podnožky Dylian mimoriadne pohodlné. Je to ideálne miesto na relaxáciu po dlhom dni

Parametry látky Poso 22

Poso 22
przyjazna dla zwierząt trudnopalna

Druh látky:

menčester

Gramáž:

360 g/m² (+/- 5%)

Ďalšie informácie
Materiál s gramážou 360g/m² zaručuje dokonalú rovnováhu medzi trvácnosťou a jemnosťou, vďaka čomu bude váš nábytok dlhodobo elegantný a pohodlný.Výber tejto látky je zárukou, že váš nábytok bude nielen krásny, ale aj funkčný.

Odolnosť voči oderu:

štandardná (>35 000 cyklov)

Ďalšie informácie
Látka, ktorá vydrží viac ako 35 000 cyklov Martindala je zárukou, že čalúnený nábytok vám bude slúžiť dlhé roky aj v podmienkach intenzívneho používania. Ideálna voľba do každého interiéru.

Zloženie:

90% Polyester / 10% Nylon

Odolnosť voči žmolkovaniu a odlupovaniu:

5

Rozmery a parametre

Rozmery

  • 45

    Šírka: 45 cm,

  • 41

    Výška: 41 cm,

  • 45

    Hĺbka: 45 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Vlastnosti

materiál vhodný pre zvieratá

Skupina

manšester

Farba

sivá

Druh

Poso 22

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

wenge

Prevedenie

Typ nožičky

jednoduché

Ďalšie informácie
Spoznajte eleganciu a minimalizmus s nábytkom s jednoduchými nožičkami. Tento štýlový dizajn poskytuje nielen estetický vzhľad, ale aj praktickosť. Nábytok s jednoduchými nožičkami dokonale zapadne do každého interiéru a dodá mu moderný a harmonický charakter. Vďaka svojej jednoduchosti sa tento nábytok ľahko čistí a udržiava vo výbornom stave. Výberom nábytku s jednoduchými nožičkami investujete do trvanlivosti a všestrannosti.

Konštrukcia

drevo

Konštrukcia

drevotrieska

Sedadlo

Polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte dokonalú kombináciu pohodlia a odolnosti s nábytkom do obývačky so sedadlom z polyuretánovej peny T30. Polyuretánová pena T30 je vysokokvalitný materiál, ktorý ponúka bezkonkurenčnú pružnosť a pohodlie. Polyuretánová pena T30 sa navyše vyznačuje vynikajúcou odolnosťou, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Nedeformuje sa a nestráca svoje vlastnosti, čo zaručuje dlhodobé používanie bez straty komfortu. Keď si vyberiete nábytok do obývačky so sedákom z polyuretánovej peny T30, investujete do pohodlia, odolnosti a kvality.

Korpus

masiv

Ďalšie informácie
Masívne drevo je jedinečná surovina, ktorá poskytuje pevný základ pre korpus nábytku. Jeho prirodzená pevnosť a odolnosť zaručujú robustnú konštrukciu, ktorá vydrží dlhé roky intenzívneho používania. Drevo Lite sa vyznačuje aj krásnou povrchovou úpravou a elegantným vzhľadom, čo dodáva nábytku prestíž a štýl. Vďaka svojej výnimočnej odolnosti poskytuje nábytok z masívneho dreva nielen spoľahlivú oporu, ale aj dlhotrvajúcu kvalitu, ktorá odolá skúške času. Je ideálny pre tých, ktorí hľadajú kvalitný nábytok, ktorý dodá ich interiéru šarm a charakter. Keď investujete do nábytku z masívneho dreva, investujete do odolnosti, krásy a dlhodobej hodnoty.

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Hodnotenie zákazníkov

/podnozka-dylian---sedy-mencester-poso-22---nohy-venge-p-160420-1634-1634.html