Opis výrobku

Hľadáte dokonalú podnožku, ktorá by doplnila váš interiér a zároveň bola praktická? Predstavujeme vám čalúnenú podnožku Dylian - Krémový MENČESTER Poso 100 / Nohy Venge.

Produkt je nielen vizuálne atraktívny, ale aj praktický. Jeho krémový manšesterový poťah a wenge nohy dodajú vášmu domovu eleganciu a štýl. Táto podnožka je ideálnym doplnkom pre každý interiér, či už moderný alebo tradičný.

Je nielen krásna na pohľad, ale aj príjemná na dotyk. Je vhodná pre domácnosti so zvieratami, takže sa nemusíte obávať o jej zachovanie. Konštrukcia podnožky je z masívneho dreva, čo zaručuje jej dlhú životnosť a stabilitu. Sedadlo je vyplnené polyuretánovou penou T30, ktorá zabezpečuje maximálny komfort.

Podnožka Dylian je nielen štýlovým doplnkom, ale aj praktickým nábytkom. Jej rozmery 45 x 41 x 45 cm sú ideálne pre každý interiér. Môžete ju využiť ako miesto na odpočinok, alebo ako praktický doplnok k vašemu kreslu či pohovke.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Podnožka v krémovom manchesteri Luxusná podnožka je ideálnym doplnkom do každej obývacej izby. Jej krémový manchester je nielen esteticky príťažlivý, ale aj odolný voči zvieratám, čo z nej robí perfektnú voľbu pre domácnosti s domácimi miláčikmi
  • Robustná konštrukcia Korpus z masívu a nohy vo farbe wenge zabezpečujú dlhú životnosť a stabilitu. Tento nábytok je navrhnutý tak, aby vydržal aj v najnáročnejších podmienkach
  • Pohodlné sedenie Sedadlo je vyplnené polyuretánovou penou T30, ktorá zaručuje maximálne pohodlie pri sedení. Bez ohľadu na to, či si čítaš, sleduješ televíziu alebo len relaxuješ, táto podnožka ti poskytne vždy dokonalý komfort
  • Perfektné rozmery S rozmery 45 x 41 x 45 cm sa táto podnožka ľahko zmestí do každej obývacej izby alebo spálne. Jej kompaktná veľkosť umožňuje flexibilitu pri zariaďovaní tvojho priestoru

Rozmery a parametre

Rozmery

  • 45

    Šírka: 45 cm,

  • 41

    Výška: 41 cm,

  • 45

    Hĺbka: 45 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Vlastnosti

materiál vhodný pre zvieratá

Skupina

manšester

Farba

krémová

Druh

Poso 100

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

wenge

Prevedenie

Typ nožičky

jednoduché

Ďalšie informácie
Spoznajte eleganciu a minimalizmus s nábytkom s jednoduchými nožičkami. Tento štýlový dizajn poskytuje nielen estetický vzhľad, ale aj praktickosť. Nábytok s jednoduchými nožičkami dokonale zapadne do každého interiéru a dodá mu moderný a harmonický charakter. Vďaka svojej jednoduchosti sa tento nábytok ľahko čistí a udržiava vo výbornom stave. Výberom nábytku s jednoduchými nožičkami investujete do trvanlivosti a všestrannosti.

Konštrukcia

drevo

Konštrukcia

drevotrieska

Sedadlo

Polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte dokonalú kombináciu pohodlia a odolnosti s nábytkom do obývačky so sedadlom z polyuretánovej peny T30. Polyuretánová pena T30 je vysokokvalitný materiál, ktorý ponúka bezkonkurenčnú pružnosť a pohodlie. Polyuretánová pena T30 sa navyše vyznačuje vynikajúcou odolnosťou, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Nedeformuje sa a nestráca svoje vlastnosti, čo zaručuje dlhodobé používanie bez straty komfortu. Keď si vyberiete nábytok do obývačky so sedákom z polyuretánovej peny T30, investujete do pohodlia, odolnosti a kvality.

Korpus

masiv

Ďalšie informácie
Masívne drevo je jedinečná surovina, ktorá poskytuje pevný základ pre korpus nábytku. Jeho prirodzená pevnosť a odolnosť zaručujú robustnú konštrukciu, ktorá vydrží dlhé roky intenzívneho používania. Drevo Lite sa vyznačuje aj krásnou povrchovou úpravou a elegantným vzhľadom, čo dodáva nábytku prestíž a štýl. Vďaka svojej výnimočnej odolnosti poskytuje nábytok z masívneho dreva nielen spoľahlivú oporu, ale aj dlhotrvajúcu kvalitu, ktorá odolá skúške času. Je ideálny pre tých, ktorí hľadajú kvalitný nábytok, ktorý dodá ich interiéru šarm a charakter. Keď investujete do nábytku z masívneho dreva, investujete do odolnosti, krásy a dlhodobej hodnoty.

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Hodnotenie zákazníkov

/podnozka-dylian---kremovy-mencester-poso-100---nohy-venge-p-160424-1634-1634.html