Opis výrobku

Hľadáte ideálnu podnožku, ktorá zvýši komfort vášho obývacieho priestoru? Spoznajte podnožku Dylian - béžový MENČESTER Poso 02 / Nohy buk.

Podnožka je skutočným okom lahodiacim kúskom. Jej béžový manšesterový poťah dopĺňa elegantné drevené nohy z buka, čo vytvára harmonickú kombináciu, ktorá sa hodí do každého interiéru.

Je vyrábaná s dôrazom na kvalitu a detail. Jej konštrukcia je vyrobená z masívneho dreva, čo zaručuje dlhú životnosť a stabilitu. Sedadlo je vyplnené polyuretánovou penou T30, ktorá poskytuje optimálnu mäkkosť a komfort.

Okrem toho, podnožka Dylian je nielen krásna, ale aj praktická. S rozmermi 45 x 41 x 45 cm je ideálna na odpočinok nôh po náročnom dni alebo ako dodatočné sedadlo, keď prídu návštevy. Jej jednoduchý dizajn tiež uľahčuje čistenie a údržbu.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Bežový MENČESTER Poso 02 Luxusný materiál dodáva produktu eleganciu a sofistikovanosť. Ideálny pre tých, ktorí hľadajú jedinečný a nadčasový doplnok do svojho interiéru
  • Nohy buk Drevená konštrukcia z bukového dreva zaručuje stabilitu a dlhú životnosť produktu. Je to investícia, ktorá sa vám vráti v podobe dlhoročnej služby
  • Rozmery 45 x 41 x 45 Kompaktné rozmery tohto podnožku ho robia ideálnym riešením pre menšie priestory. Napriek svojej veľkosti ponúka pohodlné miesto na sedenie alebo odloženie nôh
  • Polyuretánová pena T30 Materiál zabezpečuje maximálne pohodlie pri sedení. Je to ideálna voľba pre tých, ktorí hľadajú spojenie funkčnosti a komfortu

Rozmery a parametre

Rozmery

  • 45

    Šírka: 45 cm,

  • 41

    Výška: 41 cm,

  • 45

    Hĺbka: 45 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farba

béžová

Skupina

manšester

Druh

Poso 2

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

buk

Prevedenie

Typ nožičky

jednoduché

Ďalšie informácie
Spoznajte eleganciu a minimalizmus s nábytkom s jednoduchými nožičkami. Tento štýlový dizajn poskytuje nielen estetický vzhľad, ale aj praktickosť. Nábytok s jednoduchými nožičkami dokonale zapadne do každého interiéru a dodá mu moderný a harmonický charakter. Vďaka svojej jednoduchosti sa tento nábytok ľahko čistí a udržiava vo výbornom stave. Výberom nábytku s jednoduchými nožičkami investujete do trvanlivosti a všestrannosti.

Konštrukcia

drevo

Konštrukcia

drevotrieska

Sedadlo

Polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte dokonalú kombináciu pohodlia a odolnosti s nábytkom do obývačky so sedadlom z polyuretánovej peny T30. Polyuretánová pena T30 je vysokokvalitný materiál, ktorý ponúka bezkonkurenčnú pružnosť a pohodlie. Polyuretánová pena T30 sa navyše vyznačuje vynikajúcou odolnosťou, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Nedeformuje sa a nestráca svoje vlastnosti, čo zaručuje dlhodobé používanie bez straty komfortu. Keď si vyberiete nábytok do obývačky so sedákom z polyuretánovej peny T30, investujete do pohodlia, odolnosti a kvality.

Korpus

masiv

Ďalšie informácie
Masívne drevo je jedinečná surovina, ktorá poskytuje pevný základ pre korpus nábytku. Jeho prirodzená pevnosť a odolnosť zaručujú robustnú konštrukciu, ktorá vydrží dlhé roky intenzívneho používania. Drevo Lite sa vyznačuje aj krásnou povrchovou úpravou a elegantným vzhľadom, čo dodáva nábytku prestíž a štýl. Vďaka svojej výnimočnej odolnosti poskytuje nábytok z masívneho dreva nielen spoľahlivú oporu, ale aj dlhotrvajúcu kvalitu, ktorá odolá skúške času. Je ideálny pre tých, ktorí hľadajú kvalitný nábytok, ktorý dodá ich interiéru šarm a charakter. Keď investujete do nábytku z masívneho dreva, investujete do odolnosti, krásy a dlhodobej hodnoty.

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Hodnotenie zákazníkov

/podnozka-dylian---bezovy-mencester-poso-02---nohy-buk-p-160413-1634-1634.html