Opis výrobku

Hľadáte obývaciu stenu pre váš moderný obývací priestor? Predstavujeme vám modernú obývaciu stenu Sewana.

Tento produkt vás zaujme svojim elegantným dizajnom, ktorý kombinuje dub evoke s čiernou farbou. Čierne farebné prevedenie dodáva stene sofistikovaný vzhľad. Predná časť dub evoke pridáva na jedinečnosti a elegancii.

Obývacia stena Sewana je vyrobená z kvalitnej laminovanej dosky o hrúbke 16 mm, čo zabezpečuje jej dlhú životnosť a odolnosť. Kovové nožičky a ABS hrany zaručujú stabilitu a pevnosť. Systém otvárania "push to open" zabezpečuje pohodlné a tiché otváranie skriniek.

Funkcionalita tejto steny je taktiež na vysokom stupni. Ponúka dostatok úložného priestoru, ktorý vám umožní udržať váš obývací priestor uprataný a organizovaný. Praktickosť a štýl idú ruka v ruke s touto modernou obývacou stenou.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Moderný dizajn Obývacia stena Sewana v odtieni dub evoke a čiernym korpusom s kovovými nožičkami pridáva do vášho domova eleganciu a moderný vzhľad. Jej jednoduché línie a kontrastné farby sú ideálne pre súčasné interiéry
  • Vysokokvalitné materiály Stena je vyrobená zo 16 mm laminovanej dosky, zatiaľ čo zadná časť je z HDF dosky. Tieto materiály sú odolné voči poškodeniu a zaručujú dlhú životnosť výrobku
  • Funkčnosť Systém otvárania push to open zaručuje pohodlné a tiché otváranie skriniek. Navyše, vďaka veľkému úložnému priestoru, môžete mať všetky potrebné veci vždy po ruke
  • Ľahká údržba Čierna farba korpusu a nožičiek, ako aj odtieň dub evoke na prednej časti, sú nielen štýlové, ale aj praktické. Sú ľahko udržiavateľné a odolné voči škrabancom a poškodeniu

Zloženie súpravy

Súprava obsahuje 3 výrobkov

Obsah súpravy

Obývacia stena Sewana - dub evoke / čierna

Moderná vitrína Sewana - dub evoke / čierny
Moderná vitrína Sewana - dub evoke / čierny

53,5 x 39 x 178 cm (šír/výš/hĺb)

Kusov: 1

Vysoká dvojdverová komoda Sewana - dub evoke / čierny
Vysoká dvojdverová komoda Sewana - dub evoke / čierny

103,5 x 39 x 119 cm (šír/výš/hĺb)

Kusov: 1

Rozmery a parametre

Rozmery

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

čierny

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Farebné prevedenie prednej časti

dub evoke

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je vynikajúcou surovinou na výrobu nábytku, ktorá ponúka mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškriabaniu, čo zaručuje dlhodobú kvalitu a estetický vzhľad nábytku. Vďaka jeho odolnosti je nábytok robustný a vydrží každodenné používanie mnoho rokov. Okrem toho sa laminovaná doska ľahko udržiava - stačí ju utrieť vlhkou handričkou, aby sa zachoval jej krásny vzhľad. Okrem toho laminátová doska ponúka širokú škálu vzorov a farieb, vďaka čomu môžete nábytok prispôsobiť vlastnému štýlu a interiéru. Vďaka rôznym dekorom môžete vytvoriť moderné aj klasické dizajny nábytku. Je to tiež surovina, s ktorou sa ľahko pracuje, čo vám dáva možnosť prispôsobiť si nábytok na mieru.

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

predná časť

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je ideálnou surovinou na výrobu nábytkových čiel. Jej viacvrstvová konštrukcia poskytuje pevnosť a odolnosť potrebnú na každodenné používanie. Laminát, ktorý dosku pokrýva, je odolný voči poškriabaniu, nárazom a škvrnám, čo znamená, že nábytkové čelá budú dlho vyzerať skvele. Vďaka širokej škále vzorov a farieb laminátu ponúkajú nábytkové čelá zo 16 mm laminovanej dosky nielen pevnú konštrukciu, ale aj estetický vzhľad. Ďalšou výhodou laminátovej dosky je jednoduché čistenie a starostlivosť. Na odstránenie akýchkoľvek nečistôt stačí vlhká handrička, takže čelá vášho nábytku budú vždy vyzerať sviežo a čisto.

Prevedenie

Hrany

ABS

Systém otvárania

push to open

zadná časť

doska HDF

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

1,5 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

20 cm x 15 cm x 20 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

35 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

60 cm x 7 cm x 170 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

1,8 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

20 cm x 20 cm x 15 cm

Balenie číslo 4

Hmotnosť:

26 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

43 cm x 8 cm x 173 cm

Balenie číslo 5

Hmotnosť:

1,8 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

20 cm x 15 cm x 20 cm

Balenie číslo 6

Hmotnosť:

20 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

44 cm x 8 cm x 111 cm

Balenie číslo 7

Hmotnosť:

23 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

54 cm x 9 cm x 110 cm

Hodnotenie zákazníkov

/obyvacia-stena-sewana---dub-evoke---cierna-p-147046-1062-1062.html