Opis výrobku

Hľadáte ideálny nočný stolík? Zoznámte sa s naším produktom - Nočný stolík Sonata 60 cm - gaštan.

Stolík Sonata vyniká svojím elegantným a moderným dizajnom. Gaštanová farba dodáva interiéru teplý a príjemný vzhľad, ktorý sa hodí do každej spálne. Jeho kompaktné rozmery (57 x 53,5 x 38,5 cm) umožňujú umiestnenie stolíka aj v menších priestoroch.

Prevedenie stolíka je kvalitné a trvanlivé. Korpus je vyrobený z 22 mm laminovanej dosky a predná časť z 16 mm laminovanej dosky. Úchytka je z kovu a výsuvy zásuviek sú na guľôčkové, čo zaručuje hladké a tiché otváranie.

Funkčnosť stolíka zvyšujú dve zásuvky, ktoré poskytujú dostatok úložného priestoru pre vaše nočné potreby. Praktický a elegantný stolík je teda ideálnym doplnkom do vašej spálne.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Prevedenie korpusu a prednej časti z laminovanej dosky - zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči poškodeniu.
  • Kovové úchytky a výsuvy zásuviek - poskytujú plynulé a tiché otváranie a zatváranie zásuviek. Tento detail zvyšuje komfort používania a zaručuje dlhú životnosť mechanizmov.
  • Rozmery 57 x 53,5 x 38,5 cm → ideálna veľkosť pre každú spálňu. Tento nočný stolík poskytuje dostatok miesta na nočné lampy, budíky alebo knihy, pričom nezaberie veľa miesta.
  • Dve zásuvky - poskytujú dostatok úložného priestoru na všetky vaše nočné potreby. Bez ohľadu na to, či potrebujete miesto pre knihy, okuliare alebo diaľkové ovládanie, všetko bude vždy po ruke.

Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 57 cm,

  • Výška: 53.5 cm,

  • Hĺbka: 38.5 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

gaštan

Farebné prevedenie prednej časti

gaštan

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska 22 mm

Lišta

MDF 21.5 mm

predná časť

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je ideálnou surovinou na výrobu nábytkových čiel. Jej viacvrstvová konštrukcia poskytuje pevnosť a odolnosť potrebnú na každodenné používanie. Laminát, ktorý dosku pokrýva, je odolný voči poškriabaniu, nárazom a škvrnám, čo znamená, že nábytkové čelá budú dlho vyzerať skvele. Vďaka širokej škále vzorov a farieb laminátu ponúkajú nábytkové čelá zo 16 mm laminovanej dosky nielen pevnú konštrukciu, ale aj estetický vzhľad. Ďalšou výhodou laminátovej dosky je jednoduché čistenie a starostlivosť. Na odstránenie akýchkoľvek nečistôt stačí vlhká handrička, takže čelá vášho nábytku budú vždy vyzerať sviežo a čisto.

Prevedenie

Rúčka

kov

Výsuvy zásuviek

guľôčkové klzáky

Výbava

Počet zásuviek

2

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

dvojročná záruka

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

21 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

59 cm x 18 cm x 40 cm

Hodnotenie zákazníkov

/nocny-stolik-sonata-60-cm---gastan-p-156550-1082-1064.1078.1082.html