Opis výrobku

Hľadáte ideálnu modernú taburetku Magnelio - Béžová Catch me 02 pre váš domov? Tento produkt je presne to, čo potrebujete.

Táto taburetka je skutočným skvostom v našej ponuke. S jej béžovým poťahom Catch Me 02 a čiernymi nožičkami z umelé hmoty, prinesie do vášho interiéru dotyk elegancie a modernosti. Jej šírka 130 cm a výška 44 cm sú ideálne pre každý priestor.

Taburetka Magnelio je vyrobená z kvalitnej drevotriesky, čo zaručuje jej dlhú životnosť. Sedadlo je vybavené vlnitými pružinami pre maximálny komfort. Navyše, s maximálnym zaťažením 150 kg na osobu, je táto taburetka naozaj odolná.

Okrem svojho atraktívneho vzhľadu, táto taburetka ponúka aj vysokú funkcionalitu. Jej rozmery 130 x 44 x 70 cm umožňujú jej ľahko sa zmestiť do akéhokoľvek priestoru. A čo je najlepšie, jej výška nožičiek 3 cm zaručuje, že bude stáť pevne na zemi bez ohľadu na typ podlahy.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Moderný dizajn Taburet Magnelio v béžovej farbe Catch Me 02 je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú moderný a štýlový nábytok. Jeho jednoduchý a elegantný dizajn oživí akýkoľvek interiér a dodá mu šmrnc
  • Výnimočná kvalita Taburet je vyrobený z kvalitnej drevotriesky a jeho nožičky sú z umelé hmoty. Vďaka tomu je nábytok nielen pevný a odolný, ale aj ľahko udržiavateľný, čo zaručuje dlhú životnosť
  • Pohodlné sedenie Sedadlo taburetu je vybavené vlnitými pružinami, ktoré zabezpečujú maximálny komfort pri sedení. Bez ohľadu na to, či ho používate ako doplnok k vašej obývačke alebo ako praktické sedadlo v predsieni, vždy vám poskytne pohodlné miesto na sedenie
  • Optimálne rozmery S rozmery 130 x 44 x 70 cm sa taburet ľahko zmestí do akéhokoľvek priestoru. Vďaka tomu je ideálnym riešením pre malé byty, kde každý centimeter zohráva dôležitú úlohu

Rozmery a parametre

Rozmery

  • 130

    Šírka: 130 cm,

  • 44

    Výška: 44 cm,

  • 70

    Hĺbka: 70 cm,

  • 3

    Výška nožičiek: 3 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Druh

Catch Me 02

Farba

béžová

Skupina

boucle

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Prevedenie

Konštrukcia

drevotrieska

Konštrukcia

drevo

nožičky

umelá hmota

Ďalšie informácie
Objavte revolučné riešenie pre svoj interiér - nábytok s plastovými nohami. Naše nohy poskytujú nielen estetický vzhľad, ale aj mnoho výhod. Po prvé, ich ľahká konštrukcia uľahčuje premiestňovanie nábytku, čo je užitočné najmä pri upratovaní alebo prestavovaní. Po druhé, umelá hmota je odolná voči vlhkosti a škvrnám, vďaka čomu sa nohy ľahko čistia. Nemusíte sa obávať ani o trvanlivosť - naše nohy sú pevné, stabilné a odolné voči poškodeniu.

Sedadlo

vlnité pružiny

Ďalšie informácie
Vlnité pružiny sú inovatívnym riešením na vyplnenie sedadiel čalúneného nábytku. Vyznačujú sa výnimočnou pružnosťou a trvanlivosťou, čím poskytujú jedinečné pohodlie a dlhotrvajúcu oporu. Prispôsobujú sa vášmu telu, rovnomerne rozdeľujú hmotnosť a eliminujú tlak na kontaktné body. Okrem toho vlnité pružiny poskytujú vynikajúce vetranie. Vlnité pružiny sú najlepším riešením pre tých, ktorí si cenia pohodlie, odolnosť a relaxačný odpočinok.

Sedadlo

vysoko elastická pena HR

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a trvanlivosť s nábytkom do obývačky s vysoko pružnou penou HR. Vysoko pružná pena HR je materiál s vynikajúcou elasticitou, ktorý prispôsobuje svoju pružnosť vášmu telu a poskytuje ideálnu oporu. Okrem toho sa vyznačuje výnimočnou odolnosťou - nedeformuje sa a jej vlastnosti po použití opäť nadobudnú pôvodný tvar. Výsledkom je, že nábytok do obývačky so sedadlom z vysokoelastickej peny HR bude dlho odolný, mäkký a pružný.

Doplňujúce informácie

Maximálne zaťaženie

150 kg/os

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Hodnotenie zákazníkov

/moderna-taburetka-magnelio---bezova-catch-me-02-p-153817-1634-1634.html