Opis výrobku

Hľadáte ideálnu posteľ, ktorá by bola nielen pohodlná, ale aj praktická? Predstavujeme vám čalúnenú posteľ Simen - 180x200, s úložným priestorom a zlatými nohami.

Táto posteľ je skutočným skvostom v každej spálni. S jej rozmermi 198 x 115 x 222 cm a elegantným čalúnením dodá vášmu priestoru luxusný vzhľad. Zlaté nohy pridávajú štýlový kontrast a sú ideálnym doplnkom pre moderný interiér.

Posteľ Simen je vyrobená z kvalitného dreva, čo zaručuje jej dlhú životnosť a stabilitu. Kovové nohy sú nielen štýlové, ale aj odolné. Drevený rám opierky prináša extra pohodlie pri čítaní alebo relaxácii. Navyše, táto posteľ je vybavená úložným priestorom, ktorý je ideálny pre uloženie posteľnej bielizne alebo sezónneho oblečenia.

Ak hľadáte posteľ, ktorá je nielen krásna, ale aj funkčná, táto posteľ je pre vás ideálna. Jej rozmery sú ideálne pre matrac 180x200 cm, čo zaručuje pohodlný spánok. A to najlepšie na záver - táto posteľ je súčasťou kolekcie, takže môžete zladiť celý svoj interiér v rovnakom štýle.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Posteľ Simen s úložným priestorom → Poskytuje praktické riešenie pre tých, ktorí hľadajú štýlové a funkčné nábytkové kúsky. S vstavaným úložným priestorom môžete ušetriť miesto a udržať svoju spálňu organizovanú.
  • Zlaté nohy → Dodajú luxusný dotyk do akejkoľvek spálne a vytvárajú pocit elegancie a sofistikovanosti. Sú tiež pevné a odolné, čo zaručuje dlhú životnosť postele.
  • Drevená konštrukcia → Zaručuje stabilitu a odolnosť voči opotrebeniu. Je to tiež ekologická voľba, ktorá pridáva prírodný prvok do vášho interiéru.
  • Veľký rozmer 180x200 → Ponúka dostatok priestoru na pohodlný spánok pre dve osoby. Je ideálny pre páry alebo tých, ktorí preferujú viac miesta na spanie.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 198 cm,

  • Výška: 115 cm,

  • Hĺbka: 222 cm,

  • Vhodný matrac: 180x200

  • Výška nožičiek: 4 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

zlatá

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou T30. Vyznačuje sa optimálnou úrovňou tuhosti a poskytuje ideálnu oporu pre vaše telo. Pena T30 sa prispôsobí vašim pohybom a poskytuje bezkonkurenčné pohodlie počas dlhých hodín. Jej vynikajúce pružiace vlastnosti znamenajú, že nábytok s touto penou sa vždy vráti do pôvodného tvaru bez deformácie. Okrem toho je pena T30 trvanlivá a odolná voči deformácii, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Výberom nábytku s polyuretánovou penou T30 investujete do kvality, pohodlia a odolnosti.

Opierka

drevený rám

Rošt

áno

kovový

áno

so zdvíhacím zariadením pneumatickým

úložný priestor

Áno

skriňa

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

68 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

201 cm x 112 cm x 20 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

37 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

33 cm x 208 cm x 26 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

15 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

86 cm x 205 cm x 3 cm

Balenie číslo 4

Hmotnosť:

30 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

26 cm x 203 cm x 13 cm

Hodnotenie zákazníkov

/manzelska-postel-simen-s-uloznym-priestorom---180x200-cm---zlate-nozicky-p-153655-1023-1023.html