Opis výrobku

Hľadáte dokonalú posteľ do svojej spálne, ktorá kombinuje estetiku a funkčnosť? Predstavujeme vám posteľ Simen - 160x200, s úložným priestorom a zlatými nohami.

Táto posteľ je skutočným klenotom v každej spálni. Jej čalúnený vzhľad dodáva pocit luxusu a sofistikovanosti, zatiaľ čo zlaté nohy pridávajú štipku elegancie. Jej rozmery 178 x 115 x 222 cm sú ideálne pre každú spálňu, ktorá si zakladá na štýle a komforte.

Posteľ Simen je vyrobená z dreva, čo zaručuje jej dlhú životnosť a stabilitu. Kovové nohy sú nielen esteticky príťažlivé, ale aj veľmi odolné. Ďalšou výhodou je úložný priestor, ktorý vám umožní uchovať všetky vaše nevyhnutnosti na dosah ruky.

Ale táto posteľ nie je len o vzhľade. Je rovnako praktická. Jej rozmery sú ideálne pre matrac 160x200, čo zaručuje pohodlný spánok. Navyše, vďaka úložnému priestoru môžete maximalizovať využitie svojej spálne a udržať ju vždy upratanú.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Posteľ čalúnená do spálne s úložným priestorom Simen - 160x200 → Táto posteľ je nielen pohodlná, ale aj praktická. Jej čalúnenie zaisťuje maximálny komfort počas spánku, zatiaľ čo úložný priestor poskytuje dostatok miesta na uloženie posteľnej bielizne alebo iných vecí.
  • Prevedenie konštrukcia → Drevená konštrukcia zaisťuje dlhú životnosť a stabilitu postele. Je to investícia, ktorá sa vám vráti v podobe dlhoročného pohodlia.
  • Prevedenie nožičky: kovové, zlatá farba → Zlaté nožičky dodávajú posteli luxusný vzhľad a sú odolné voči opotrebeniu. Ich kovové prevedenie zaisťuje, že posteľ bude stáť pevne na svojom mieste.
  • Rozmery: 178 x 115 x 222 → Tieto rozmery sú ideálne pre väčšinu spální. Posteľ je dostatočne veľká na to, aby poskytla pohodlný spánok pre dve osoby, ale zároveň dostatočne kompaktná, aby sa zmestila do menších miestností.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 178 cm,

  • Výška: 115 cm,

  • Hĺbka: 222 cm,

  • Vhodný matrac: 160x200

  • Výška nožičiek: 4 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

zlatá

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou T30. Vyznačuje sa optimálnou úrovňou tuhosti a poskytuje ideálnu oporu pre vaše telo. Pena T30 sa prispôsobí vašim pohybom a poskytuje bezkonkurenčné pohodlie počas dlhých hodín. Jej vynikajúce pružiace vlastnosti znamenajú, že nábytok s touto penou sa vždy vráti do pôvodného tvaru bez deformácie. Okrem toho je pena T30 trvanlivá a odolná voči deformácii, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Výberom nábytku s polyuretánovou penou T30 investujete do kvality, pohodlia a odolnosti.

Opierka

drevený rám

Rošt

áno

kovový

áno

so zdvíhacím zariadením pneumatickým

úložný priestor

Áno

skriňa

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

62 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

181 cm x 112 cm x 20 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

37 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

33 cm x 208 cm x 26 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

14 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

81 cm x 205 cm x 3 cm

Balenie číslo 4

Hmotnosť:

28 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

26 cm x 203 cm x 13 cm

Hodnotenie zákazníkov

/manzelska-postel-simen-s-uloznym-priestorom---160x200-cm---zlate-nozicky-p-153653-1023-1023.html