Opis výrobku

Hľadáte ideálnu posteľ do vašej moderne spálne? Spoznajte posteľ do spálne s čalúneným roštom a úložným priestorom Simen - 180x200.

Posteľ Simen poteší oko každého milovníka elegantného dizajnu. Jej farebné prevedenie nožičiek wenge dodáva posteli výnimočný a luxusný vzhľad. Drevený rám opierky zase zaručuje, že posteľ bude vynikať v každej spálni.

Posteľ sa vyznačuje vysokou kvalitou spracovania. Jej konštrukcia je vyrobená z masívu, čo zaručuje dlhú životnosť a stabilitu. Nožičky sú tiež vyrobené z masívu, čo zvyšuje celkovú odolnosť postele. Navyše, opierka má drevený rám, ktorý je nielen pekný, ale aj praktický. Posteľ je tiež vybavená úložným priestorom, ktorý poskytuje dostatok miesta na uloženie rôznych predmetov.

Praktickosť postele je ďalším veľkým plusom. Jej rozmery 182 x 113 x 219 cm sú ideálne pre matrac 180x200 cm. Vďaka výške nožičiek 14 cm sa posteľ ľahko čistí a udržiava. Navyše, posteľ je súčasťou kolekcie, takže si môžete vytvoriť jednotný a harmonický vzhľad vašej spálne.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Obrovský úložný priestor → Využite skrytý potenciál vašej spálne s posteľou Simen. Pod jej luxusne čalúneným roštom sa skrýva veľký úložný priestor, kde môžete uskladniť všetko, čo potrebujete mať po ruke, ale zároveň chcete udržiavať poriadok a čistotu v miestnosti.
  • Prevedenie konštrukcie z dreva a masívu → Posteľ Simen je vyrobená z kvalitného dreva a masívu, čo zaručuje jej dlhú životnosť a stabilitu. Farebné nožičky dodajú vašej spálni štýlový a moderný vzhľad.
  • Rozmery 182 x 113 x 219 a vhodný matrac 180x200 → Tieto rozmery sú ideálne pre komfortné a pohodlné spanie dvoch osôb. Vhodný matrac 180x200 zaručuje, že posteľ bude dokonale vyhovovať vašim potrebám.
  • Produkty z rovnakej kolekcie → Ak hľadáte harmonický a jednotný vzhľad vašej spálne, posteľ Simen je správnou voľbou. K dispozícii sú aj ďalšie produkty z rovnakej kolekcie, vďaka ktorým dosiahnete úplnú súhru a eleganciu v miestnosti.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 182 cm,

  • Výška: 113 cm,

  • Hĺbka: 219 cm,

  • Vhodný matrac: 180x200

  • Výška nožičiek: 14 cm,

Viac parametrov

Druh postele

Boxspring

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

wenge

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

nožičky

masiv

Ďalšie informácie
Presvedčte sa o výnimočnej kvalite a šarme nábytku s nohami z masívneho dreva. Táto masívna konštrukcia dodá vášmu interiéru eleganciu a odolnosť. Masívne drevo je symbolom remeselnej zručnosti a prírodnej krásy, ktorá obohatí každú miestnosť. Pocítite pevnosť a stabilitu, ktorá zaručuje dlhodobé používanie a odolnosť pri každodennom používaní. Drevo navyše dodáva nábytku jedinečný charakter a teplo, čím vytvára vo vašom domove príjemnú atmosféru. Výberom nábytku s nohami z masívneho dreva investujete do trvalej krásy a výnimočného štýlu.

polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou T30. Vyznačuje sa optimálnou úrovňou tuhosti a poskytuje ideálnu oporu pre vaše telo. Pena T30 sa prispôsobí vašim pohybom a poskytuje bezkonkurenčné pohodlie počas dlhých hodín. Jej vynikajúce pružiace vlastnosti znamenajú, že nábytok s touto penou sa vždy vráti do pôvodného tvaru bez deformácie. Okrem toho je pena T30 trvanlivá a odolná voči deformácii, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Výberom nábytku s polyuretánovou penou T30 investujete do kvality, pohodlia a odolnosti.

Opierka

drevený rám

Rošt

áno

drevený

áno

s zdvíhacím zariadením

úložný priestor

Áno

skriňa

Druh matraca

nie

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

62 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

183 cm x 117 cm x 19 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

29 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

28 cm x 205 cm x 24 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

14,5 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

80 cm x 201 cm x 3 cm

Balenie číslo 4

Hmotnosť:

37 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

183 cm x 210 cm x 7 cm

Balenie číslo 5

Hmotnosť:

6,1 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

17 cm x 75 cm x 10 cm

Hodnotenie zákazníkov

/manzelska-postel-simen-s-rostom-a-uloznym-priestorom---180x200-cm---venge-nozicky-p-153664-1023-1023.html