Opis výrobku

Hľadáte ideálnu posteľ pre vašu spálňu? Spoznajte Simen - posteľ s čalúneným roštoma úložným priestorom - 160x200.

Táto posteľ je vizuálne atraktívna s moderným dizajnom, ktorý sa hodí do každej spálne. Farebné prevedenie nožičiek wenge dodáva posteli eleganciu a sofistikovanosť.

Simen je vyrobená z masívu, ktorý zaručuje dlhú životnosť a stabilitu. Drevený rám opierky a konštrukcia postele sú vyrobené s dôrazom na detail a kvalitu. Posteľ má rozmery 162 x 113 x 219, čo zaručuje dostatok miesta na pohodlný spánok.

Čo robí túto posteľ jedinečnou, je jej úložný priestor pod posteľou, ktorý je ideálnym miestom na uloženie posteľnej bielizne alebo sezónnych odevov. Táto posteľ je tiež vhodná pre matrac 160x200, čo zaručuje maximálny komfort počas spánku.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Čalúnený rošt a úložný priestor → Vďaka tejto vlastnosti, posteľ Simen nielenže pridáva štýl a eleganciu do vašej spálne, ale tiež ponúka praktické riešenie pre ukladanie posteľnej bielizne alebo sezónnych odevov. Už žiadne hľadanie miesta na skladovanie!
  • Prevedenie konštrukcie z dreva → Drevená konštrukcia zaručuje dlhú životnosť a stabilitu postele. Spánok na takomto lôžku je pohodlný a bezpečný.
  • Čierne nožičky z masívu → Nožičky vo farbe wenge dodajú posteli moderný vzhľad a zároveň zabezpečia jej stabilitu. Ich výška 14 cm umožňuje ľahké čistenie pod posteľou.
  • Možnosť kombinácie s inými produktmi z rovnakej kolekcie → Ak hľadáte harmonický a jednotný vzhľad vašej spálne, posteľ Simen je správna voľba. Je možné ju skombinovať s ďalšími kúskami nábytku z rovnakej kolekcie.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 162 cm,

  • Výška: 113 cm,

  • Hĺbka: 219 cm,

  • Vhodný matrac: 160x200

  • Výška nožičiek: 14 cm,

Viac parametrov

Druh postele

Boxspring

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

wenge

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

nožičky

masiv

Ďalšie informácie
Presvedčte sa o výnimočnej kvalite a šarme nábytku s nohami z masívneho dreva. Táto masívna konštrukcia dodá vášmu interiéru eleganciu a odolnosť. Masívne drevo je symbolom remeselnej zručnosti a prírodnej krásy, ktorá obohatí každú miestnosť. Pocítite pevnosť a stabilitu, ktorá zaručuje dlhodobé používanie a odolnosť pri každodennom používaní. Drevo navyše dodáva nábytku jedinečný charakter a teplo, čím vytvára vo vašom domove príjemnú atmosféru. Výberom nábytku s nohami z masívneho dreva investujete do trvalej krásy a výnimočného štýlu.

polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou T30. Vyznačuje sa optimálnou úrovňou tuhosti a poskytuje ideálnu oporu pre vaše telo. Pena T30 sa prispôsobí vašim pohybom a poskytuje bezkonkurenčné pohodlie počas dlhých hodín. Jej vynikajúce pružiace vlastnosti znamenajú, že nábytok s touto penou sa vždy vráti do pôvodného tvaru bez deformácie. Okrem toho je pena T30 trvanlivá a odolná voči deformácii, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Výberom nábytku s polyuretánovou penou T30 investujete do kvality, pohodlia a odolnosti.

Opierka

drevený rám

Rošt

áno

drevený

áno

s zdvíhacím zariadením

úložný priestor

Áno

skriňa

Druh matraca

nie

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

55 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

163 cm x 117 cm x 19 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

29 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

28 cm x 205 cm x 24 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

13,2 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

75 cm x 201 cm x 3 cm

Balenie číslo 4

Hmotnosť:

33 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

163 cm x 210 cm x 7 cm

Balenie číslo 5

Hmotnosť:

6,1 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

17 cm x 75 cm x 10 cm

Hodnotenie zákazníkov

/manzelska-postel-simen-s-rostom-a-uloznym-priestorom---160x200-cm---venge-nozicky-p-153661-1023-1023.html