Opis výrobku

Hľadáte ideálnu posteľ pre vašu spálňu, ktorá kombinuje funkčnosť a štýl? Predstavujeme vám posteľ Simen - 140x200 s čalúneným roštom a úložným priestorom.

Táto posteľ vyniká svojím moderným dizajnom a čiernymi nohami, ktoré dodávajú eleganciu. Kombinácia farieb a materiálov vytvára harmonický celok, ktorý sa ľahko hodí do akéhokoľvek interiéru.

Posteľ Simen je vyrobená z dreva, čo zaručuje jej dlhú životnosť a stabilitu. Nohy postele sú z masívu a majú farebné prevedenie wenge, čo dodáva posteli robustný a luxusný vzhľad. Opierka postele je z dreveného rámu, ktorý zaručuje pohodlné opieranie sa pri čítaní alebo sledovaní televízie.

Ale posteľ Simen nie je len o dizajne. Je tiež veľmi praktická. S úložným priestorom vo forme skrine môžete ušetriť veľa miesta v spálni. Posteľ je tiež vhodná pre matrac o veľkosti 140x200, čo zaručuje pohodlný spánok. A ak hľadáte jednotný vzhľad pre vašu spálňu, máme pre vás dobrú správu - sú dostupné aj ďalšie produkty z rovnakej kolekcie.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Prevedenie konštrukcia→ Vďaka drevenej konštrukcii je posteľ Simen nielen pevná a stabilná, ale aj nádherným prírodným prvkom vo vašej spálni.
  • Úložný priestor→ Praktický úložný priestor umožňuje efektívne využitie priestoru, čím ušetríte miesto vo vašej spálni a zároveň máte všetko, čo potrebujete, na dosah ruky.
  • Vhodný matrac→ Posteľ Simen je navrhnutá pre matrac veľkosti 140x200, čo zaisťuje optimálny komfort a podporu počas spánku, aby ste sa každé ráno prebudili plní energie.
  • Produkty z rovnakej kolekcie→ Ak hľadáte jednotný a harmonický vzhľad vo vašej spálni, máme pre vás dobrú správu. Sú k dispozícii aj ďalšie produkty z rovnakej kolekcie, takže môžete vytvoriť súrodý a elegantný vzhľad vo vašej spálni.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 142 cm,

  • Výška: 123 cm,

  • Hĺbka: 219 cm,

  • Vhodný matrac: 140x200

  • Výška nožičiek: 14 cm,

Viac parametrov

Druh postele

Boxspring

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

wenge

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

nožičky

masiv

Ďalšie informácie
Presvedčte sa o výnimočnej kvalite a šarme nábytku s nohami z masívneho dreva. Táto masívna konštrukcia dodá vášmu interiéru eleganciu a odolnosť. Masívne drevo je symbolom remeselnej zručnosti a prírodnej krásy, ktorá obohatí každú miestnosť. Pocítite pevnosť a stabilitu, ktorá zaručuje dlhodobé používanie a odolnosť pri každodennom používaní. Drevo navyše dodáva nábytku jedinečný charakter a teplo, čím vytvára vo vašom domove príjemnú atmosféru. Výberom nábytku s nohami z masívneho dreva investujete do trvalej krásy a výnimočného štýlu.

polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou T30. Vyznačuje sa optimálnou úrovňou tuhosti a poskytuje ideálnu oporu pre vaše telo. Pena T30 sa prispôsobí vašim pohybom a poskytuje bezkonkurenčné pohodlie počas dlhých hodín. Jej vynikajúce pružiace vlastnosti znamenajú, že nábytok s touto penou sa vždy vráti do pôvodného tvaru bez deformácie. Okrem toho je pena T30 trvanlivá a odolná voči deformácii, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Výberom nábytku s polyuretánovou penou T30 investujete do kvality, pohodlia a odolnosti.

Opierka

drevený rám

Rošt

áno

drevený

áno

s zdvíhacím zariadením

úložný priestor

Áno

skriňa

Druh matraca

nie

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

49 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

147 cm x 83 cm x 19 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

29 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

28 cm x 205 cm x 24 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

12,5 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

70 cm x 201 cm x 3 cm

Balenie číslo 4

Hmotnosť:

27 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

143 cm x 210 cm x 7 cm

Balenie číslo 5

Hmotnosť:

6,1 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

17 cm x 75 cm x 10 cm

Hodnotenie zákazníkov

/manzelska-postel-simen-s-rostom-a-uloznym-priestorom---140x200-cm---cierne-nozicky-p-153665-1023-1023.html