Opis výrobku

Hľadáte ideálnu čalúnenú posteľ do vašej spálne, ktorá kombinuje funkčnosť a štýl? Predstavujeme posteľ Menir - 160x200 s úložným priestorom.

Posteľ Menir je naozaj vizuálny majstrovský kúsok. Jej drevená konštrukcia a nožičky vytvárajú moderný a elegantný vzhľad, ktorý sa hodí do každej spálne. Jej rozmery 179 x 108 x 222 cm sú ideálne pre matrac 160x200 cm, čo zaručuje pohodlný spánok.

Technické parametre postele Menir sú rovnako pôsobivé. Jej konštrukcia je vyrobená z dreva, čo zaručuje dlhú životnosť a stabilitu. Nožičky sú vyrobené z masívu, čo dodáva posteli pevnosť a robustnosť. Opierka je vybavená dreveným rámom pre maximálny komfort.

Ale to nie je všetko! Posteľ Menir je tiež mimoriadne praktická. Je vybavená boxom, ktorý poskytuje dostatok úložného priestoru pre vaše obľúbené knihy alebo oblečenie.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Posteľ Menir - 160x200 → Táto posteľ je nielen pohodlná a štýlová, ale tiež ponúka praktický úložný priestor, ktorý vám pomôže udržiavať poriadok vo vašej spálni.
  • Prevedenie konštrukcia → Drevená konštrukcia zaručuje dlhú životnosť a stabilitu, takže môžete byť istí, že vaša posteľ bude slúžiť po mnoho rokov.
  • Rozmery 179 x 108 x 222 → Tieto rozmery sú ideálne pre väčšinu spální, čo znamená, že posteľ sa ľahko zmestí do vášho interiéru bez toho, aby ste museli robiť kompromisy v oblasti komfortu alebo štýlu.
  • Vhodný matrac 160x200 → Posteľ je navrhnutá tak, aby bola kompatibilná s matracom o rozmere 160x200, čo znamená, že môžete využiť širokú škálu matracov, aby ste našli ten pravý pre vaše potreby a preferencie.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 179 cm,

  • Výška: 108 cm,

  • Hĺbka: 222 cm,

  • Vhodný matrac: 160x200

  • Výška nožičiek: 4 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

wenge

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

nožičky

masiv

Ďalšie informácie
Presvedčte sa o výnimočnej kvalite a šarme nábytku s nohami z masívneho dreva. Táto masívna konštrukcia dodá vášmu interiéru eleganciu a odolnosť. Masívne drevo je symbolom remeselnej zručnosti a prírodnej krásy, ktorá obohatí každú miestnosť. Pocítite pevnosť a stabilitu, ktorá zaručuje dlhodobé používanie a odolnosť pri každodennom používaní. Drevo navyše dodáva nábytku jedinečný charakter a teplo, čím vytvára vo vašom domove príjemnú atmosféru. Výberom nábytku s nohami z masívneho dreva investujete do trvalej krásy a výnimočného štýlu.

polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou T30. Vyznačuje sa optimálnou úrovňou tuhosti a poskytuje ideálnu oporu pre vaše telo. Pena T30 sa prispôsobí vašim pohybom a poskytuje bezkonkurenčné pohodlie počas dlhých hodín. Jej vynikajúce pružiace vlastnosti znamenajú, že nábytok s touto penou sa vždy vráti do pôvodného tvaru bez deformácie. Okrem toho je pena T30 trvanlivá a odolná voči deformácii, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Výberom nábytku s polyuretánovou penou T30 investujete do kvality, pohodlia a odolnosti.

Opierka

drevený rám

Rošt

áno

kovový

áno

so zdvíhacím zariadením pneumatickým

úložný priestor

Áno

skriňa

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

55 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

172 cm x 101 cm x 20 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

37 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

33 cm x 208 cm x 26 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

12 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

71 cm x 205 cm x 3 cm

Hodnotenie zákazníkov

/manzelska-postel-menir-s-uloznym-priestorom---160x200-cm---venge-nozicky-p-153101-1023-1023.html