Opis výrobku

Hľadáte dokonalú, čalúnenú posteľ do spálne, ktorá by vám poskytla nielen pohodlie, ale aj dostatok úložného priestoru? Spoznajte Menir - posteľ s rozmermi 140x200 a zlatými nohami.

Menir je posteľ, ktorá zaujme na prvý pohľad. Jej elegantný dizajn dopĺňajú zlaté nohy, ktoré dodávajú celkovému vzhľadu štipku luxusu. Táto posteľ je skutočným skvostom pre každú spálňu a jej farebné prevedenie nožičiek sa hodí do každého interiéru.

Posteľ Menir je vyrobená z dreva, čo zaručuje jej dlhú životnosť a stabilitu. Konštrukcia postele je doplnená o kovové nožičky a drevený rám opierky. Má rozmery 159 x 118 x 222 cm, vrátane výšky nožičiek 14 cm. Jej výhodou je aj úložný priestor, ktorý poskytuje dostatok miesta pre vaše posteľné prádlo alebo iné veci.

Menir je nielen krásna, ale aj praktická. Jej úložný priestor ušetrí miesto vo vašej spálni a vhodný matrac o rozmere 140x200 cm vám zaručí pohodlný spánok. Navyše, k dispozícii sú aj ďalšie produkty z rovnakej kolekcie, takže si môžete vytvoriť harmonický celok vo vašej spálni.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Posteľ do spálne s úložným priestorom → Táto posteľ je nielen pohodlná a štýlová, ale tiež ponúka praktické úložné priestory pre vaše potreby.
  • Prevedenie konštrukcie → Drevená konštrukcia zaručuje dlhú životnosť a odolnosť proti opotrebeniu. Tento produkt je odolný a trvácný, čo znamená, že vám poslúži dlhé roky.
  • Prevedenie nožičiek → Kovové nožičky v zlatom prevedení pridávajú posteli luxusný vzhľad, ktorý je ideálny pre moderné a elegantné spálne.
  • Vhodný matrac → Posteľ je navrhnutá tak, aby bola kompatibilná s matracom o veľkosti 140x200, čo zabezpečuje maximálne pohodlie a podporu pre váš spánok.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 159 cm,

  • Výška: 118 cm,

  • Hĺbka: 222 cm,

  • Vhodný matrac: 140x200

  • Výška nožičiek: 14 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

zlatá

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou T30. Vyznačuje sa optimálnou úrovňou tuhosti a poskytuje ideálnu oporu pre vaše telo. Pena T30 sa prispôsobí vašim pohybom a poskytuje bezkonkurenčné pohodlie počas dlhých hodín. Jej vynikajúce pružiace vlastnosti znamenajú, že nábytok s touto penou sa vždy vráti do pôvodného tvaru bez deformácie. Okrem toho je pena T30 trvanlivá a odolná voči deformácii, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Výberom nábytku s polyuretánovou penou T30 investujete do kvality, pohodlia a odolnosti.

Opierka

drevený rám

Rošt

áno

kovový

áno

so zdvíhacím zariadením pneumatickým

úložný priestor

Áno

skriňa

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

55 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

172 cm x 101 cm x 20 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

37 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

33 cm x 208 cm x 26 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

12 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

71 cm x 205 cm x 3 cm

Balenie číslo 4

Hmotnosť:

26 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

26 cm x 203 cm x 13 cm

Hodnotenie zákazníkov

/manzelska-postel-menir-s-uloznym-priestorom---140x200-cm---zlate-nozicky-p-153140-1023-1023.html