Opis výrobku

Hľadáte ideálnu posteľ do spálne, ktorá kombinuje pohodlie, štýl a funkčnosť? Predstavujeme posteľ Menir s čalúneným roštom a úložným priestorom - 160x200.

Táto posteľ vás okamžite zaujme svojim elegantným dizajnom a farebným prevedením nožičiek - wenge. Drevená konštrukcia a masívne nožičky zaručujú dlhú životnosť a stabilitu, zatiaľ čo čalúnený rošt pridáva šmrnc a pohodlie.

Posteľ Menir nie je len o estetike. Je vyrobená z kvalitného dreva, čo zaručuje jej odolnosť a dlhú životnosť. Má rozmery 162 x 113 x 214 cm, takže ponúka dostatok miesta pre pohodlný spánok. Výška nožičiek 4 cm zabezpečuje stabilitu a pevnosť postele.

Ale to nie je všetko! Táto posteľ má aj úložný priestor, ktorý je ideálny na ukladanie posteľnej bielizne alebo sezónneho oblečenia. Vhodný matrac 160x200 zaručuje pohodlný spánok. Navyše, sú dostupné aj ďalšie produkty z rovnakej kolekcie, takže si môžete vytvoriť harmonický a štýlový vzhľad vašej spálne.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Čalúnený rošt a úložný priestor → Posteľ Menir je vybavená čalúneným roštom, ktorý zaručuje maximálny komfort počas spánku. Navyše, disponuje aj priestranným úložným priestorom, ktorý poskytuje dostatok miesta na uloženie posteľného prádla alebo iných predmetov.
  • Prevedenie konštrukcia → Drevená konštrukcia postele Menir je zárukou jej dlhej životnosti a stability. Môžete sa spoľahnúť na to, že vám bude slúžiť po mnoho rokov.
  • Prevedenie nožičky → Masívne nožičky v farebnom prevedení wenge dodávajú posteli Menir luxusný vzhľad a zároveň zaručujú jej pevnosť a stabilitu.
  • Vhodný matrac → Posteľ Menir je určená pre matrac o rozmere 160x200 cm. To znamená, že poskytuje dostatok priestoru pre pohodlný a kvalitný spánok.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 162 cm,

  • Výška: 113 cm,

  • Hĺbka: 214 cm,

  • Vhodný matrac: 160x200

  • Výška nožičiek: 4 cm,

Viac parametrov

Druh postele

Boxspring

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

wenge

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

nožičky

masiv

Ďalšie informácie
Presvedčte sa o výnimočnej kvalite a šarme nábytku s nohami z masívneho dreva. Táto masívna konštrukcia dodá vášmu interiéru eleganciu a odolnosť. Masívne drevo je symbolom remeselnej zručnosti a prírodnej krásy, ktorá obohatí každú miestnosť. Pocítite pevnosť a stabilitu, ktorá zaručuje dlhodobé používanie a odolnosť pri každodennom používaní. Drevo navyše dodáva nábytku jedinečný charakter a teplo, čím vytvára vo vašom domove príjemnú atmosféru. Výberom nábytku s nohami z masívneho dreva investujete do trvalej krásy a výnimočného štýlu.

polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou T30. Vyznačuje sa optimálnou úrovňou tuhosti a poskytuje ideálnu oporu pre vaše telo. Pena T30 sa prispôsobí vašim pohybom a poskytuje bezkonkurenčné pohodlie počas dlhých hodín. Jej vynikajúce pružiace vlastnosti znamenajú, že nábytok s touto penou sa vždy vráti do pôvodného tvaru bez deformácie. Okrem toho je pena T30 trvanlivá a odolná voči deformácii, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Výberom nábytku s polyuretánovou penou T30 investujete do kvality, pohodlia a odolnosti.

Opierka

drevený rám

Rošt

áno

drevený

áno

s zdvíhacím zariadením

úložný priestor

Áno

skriňa

Druh matraca

nie

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

55 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

163 cm x 117 cm x 19 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

29 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

28 cm x 205 cm x 24 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

13,2 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

75 cm x 201 cm x 3 cm

Balenie číslo 4

Hmotnosť:

33 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

163 cm x 210 cm x 7 cm

Balenie číslo 5

Hmotnosť:

6,1 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

17 cm x 75 cm x 10 cm

Hodnotenie zákazníkov

/manzelska-postel-menir-s-rostom-a-uloznym-priestorom---160x200-cm---venge-nozicky-p-153162-1023-1023.html