Opis výrobku

Čalúnená posteľ Margarita 160x200 - biela

Jedinečnou ponukou nábytku do spálne od výrobcu Halmar je moderná posteľ Margarita. Posteľ vyrobená z kvalitnej MDF dosky v prírodnej dyhe pôsobí elegantne a štýlovo. Ozdobným prvkom konštrukcie je vysoké čelo postele, ktoré je čalúnené na dotyk príjemnou látkou a ozdobným prešívaním. Posteľ je umiestnená na oceľových nožičkách v čiernej práškovo lakovanej farbe.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • moderný dizajn
  • pevná konštrukcia
  • vysoká kvalita spracovania
  • plocha na spanie - 160x200cm
  • nový, pôvodné balenie
  • samostatná montáž
  • posteľ zahŕňa rošt
  • posteľ sa predáva bez matraca

Prevedenie:          

  • čalúnenie - tkanina
  • konštrukcia - MDF doska + prírodná dyha
  • rošt - drevo

Farebné prevedenie:          

  • čalúnenie - popolavá
  • konštrukcia - prírodná

Ďalšie funkcie:

  • odporúčaný matrac - 

Rozmery a parametre

Rozmery

Viac parametrov

Poťahová látka

Druh

Monolith 85

Farba

popolavá

Prevedenie

nožičky

oceľ

Ďalšie informácie
Preverte spoľahlivosť a štýl s nábytkom s oceľovými nohami. Náš nábytok vám poskytne odolnosť a pevnosť na dlhé roky. Oceľové nohy sú nielen mimoriadne pevné, ale vášmu interiéru dodajú aj eleganciu a moderný vzhľad. Okrem toho sa oceľové nohy ľahko čistia. Nech už je váš štýl a preferencie akékoľvek, kus nábytku s oceľovými nohami dokonale zapadne do vášho interiéru a dodá mu charakter a triedu. Investíciou do tohto výrobku investujete do kvality, odolnosti a estetiky.

nožičky

práškovo maľované

Ďalšie informácie
Overte si spoľahlivosť a odolnosť nábytku s práškovo lakovanými nohami. Náš nábytok poskytuje nielen estetický vzhľad, ale aj robustnú konštrukciu. Práškové lakovanie je proces, pri ktorom sa na kovové nohy nanáša tenká a odolná vrstva prášku, aby sa zabránilo korózii a poškodeniu. Vďaka tomu je nábytok odolný proti poškriabaniu, ľahko sa čistí a zachováva si svoj moderný vzhľad po dlhé roky. Okrem toho prášková farba poskytuje ochranu proti poveternostným vplyvom, takže nábytok je skvelý na použitie v interiéri aj exteriéri.

Hlavová opierka

rám z MDF

Korpus

doska MDF

Ďalšie informácie
MDF (Medium Density Fiberboard) je jedinečná surovina, ktorá je vynikajúcou voľbou pre korpusy nábytku. Prečo? V prvom rade sa MDF vyznačuje vysokou odolnosťou a stabilitou, vďaka čomu je pevnou konštrukciou nábytku. Nedeformuje sa ani nerozvrstvuje, čo zaručuje jej dlhodobé používanie. Okrem toho sa s doskou MDF ľahko pracuje, čo dizajnérom poskytuje široký priestor na kreativitu. Možno ju rezať, frézovať a tvarovať, čo umožňuje vytvárať širokú škálu vzorov a detailov. Je to surovina, ktorá spĺňa rôzne estetické a štýlové požiadavky. Dôležitou výhodou MDF je jej hladký a rovnomerný povrch, ktorý je ideálny na maľovanie, lakovanie alebo laminovanie. Ľahko tak dosiahnete požadovaný vzhľad nábytku prispôsobený vášmu individuálnemu vkusu.

Typ nožičky

jednoduché

Ďalšie informácie
Spoznajte eleganciu a minimalizmus s nábytkom s jednoduchými nožičkami. Tento štýlový dizajn poskytuje nielen estetický vzhľad, ale aj praktickosť. Nábytok s jednoduchými nožičkami dokonale zapadne do každého interiéru a dodá mu moderný a harmonický charakter. Vďaka svojej jednoduchosti sa tento nábytok ľahko čistí a udržiava vo výbornom stave. Výberom nábytku s jednoduchými nožičkami investujete do trvanlivosti a všestrannosti.

Hlavová opierka

látka

Korpus vonkajší

nábytková doska v prírodnej dubovej dyhe

Rošt

áno

drevený

áno

bez zdvíhacieho zariadenia

úložný priestor

Nie

bez úložného priestoru

Druh matraca

nie

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

38 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

191 cm x 12 cm x 90 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

19 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

206 cm x 13 cm x 21 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

13 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

165 cm x 12 cm x 15 cm

Hodnotenie zákazníkov

/manzelska-postel-margarita-160x200-cm---siva---prirodna-p-49895-1023-1023.html