Opis výrobku

Hľadáte ideálnu čalúnenú posteľ do spálne, ktorá nielenže poskytne pohodlný spánok, ale aj úložný priestor? Predstavujeme vám posteľ Lindi - 140x200.

Posteľ Lindi bude skutočným skvostom vo vašej spálni. Jej elegantné čalúnenie a nožičky vo farebnom prevedení wenge dodajú vášmu interiéru štýl a moderný vzhľad.

Posteľ je vyrobená z masívneho dreva, čo zaručuje jej dlhú životnosť a stabilitu. Jej rozmery sú 159 x 108 x 222 cm, čo z nej robí ideálnu voľbu pre matrac o veľkosti 140x200 cm. Navyše, výška nožičiek je 4 cm, čo zabezpečuje perfektnú výšku lôžka pre pohodlné vstávanie a ľahnutie.

Najväčšou výhodou postele Lindi je jej úložný priestor. Box pod posteľou je ideálnym miestom na uloženie sezónneho oblečenia, posteľnej bielizne alebo iných vecí, ktoré chcete mať po ruke, ale zároveň nepotrebujete, aby vám zbytočne zaberali miesto v spálni.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Komfort a praktickosť v jednom → Posteľ Lindi - 140x200 ponúka ideálne riešenie pre tých, ktorí hľadajú pohodlie a efektívnosť. Jej rozmery 159 x 108 x 222 vám poskytnú dostatok priestoru na odpočinok a zároveň úložný priestor pre vaše osobné veci.
  • Robustná konštrukcia → Posteľ vyrobená z dreva je odolná a dlhotrvajúca. Jej nožičky sú vyrobené z masívu a majú farebné prevedenie wenge, čo dodáva posteli eleganciu a štýl.
  • Úložný priestor → Box pod posteľou je ideálnym miestom na uskladnenie posteľnej bielizne alebo sezónneho oblečenia. Ušetríte miesto v miestnosti a zároveň budete mať všetko poruke.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 159 cm,

  • Výška: 108 cm,

  • Hĺbka: 222 cm,

  • Vhodný matrac: 140x200

  • Výška nožičiek: 4 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

wenge

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

nožičky

masiv

Ďalšie informácie
Presvedčte sa o výnimočnej kvalite a šarme nábytku s nohami z masívneho dreva. Táto masívna konštrukcia dodá vášmu interiéru eleganciu a odolnosť. Masívne drevo je symbolom remeselnej zručnosti a prírodnej krásy, ktorá obohatí každú miestnosť. Pocítite pevnosť a stabilitu, ktorá zaručuje dlhodobé používanie a odolnosť pri každodennom používaní. Drevo navyše dodáva nábytku jedinečný charakter a teplo, čím vytvára vo vašom domove príjemnú atmosféru. Výberom nábytku s nohami z masívneho dreva investujete do trvalej krásy a výnimočného štýlu.

polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou T30. Vyznačuje sa optimálnou úrovňou tuhosti a poskytuje ideálnu oporu pre vaše telo. Pena T30 sa prispôsobí vašim pohybom a poskytuje bezkonkurenčné pohodlie počas dlhých hodín. Jej vynikajúce pružiace vlastnosti znamenajú, že nábytok s touto penou sa vždy vráti do pôvodného tvaru bez deformácie. Okrem toho je pena T30 trvanlivá a odolná voči deformácii, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Výberom nábytku s polyuretánovou penou T30 investujete do kvality, pohodlia a odolnosti.

Rošt

áno

kovový

áno

so zdvíhacím zariadením pneumatickým

úložný priestor

Áno

skriňa

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

55 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

172 cm x 101 cm x 20 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

37 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

33 cm x 208 cm x 26 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

12 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

71 cm x 207 cm x 3 cm

Balenie číslo 4

Hmotnosť:

26 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

26 cm x 203 cm x 13 cm

Hodnotenie zákazníkov

/manzelska-postel-lindi-s-uloznym-priestorom---140x200-cm---venge-nozicky-p-152838-1023-1023.html