Opis výrobku

Hľadáte ideálnu posteľ do spálne, ktorá kombinuje pohodlie, funkčnosť a štýl? Predstavujeme posteľ Lindi s čalúneným roštom a úložným priestorom - 160x200.

Posteľ Lindi je vizuálny poklad. Jej konštrukcia z dreva a nožičky v odtieni wenge sú symbolom elegancie a sofistikovanosti. Šírka 162 cm, výška 113 cm a hĺbka 214 cm vytvárajú harmonický a rovnovážny vzhľad, ktorý sa ľahko hodí do každej spálne.

Čo robí posteľ Lindi výnimočnou, je jej prevedenie. Masívne nožičky s výškou 4 cm zaručujú stabilitu a dlhú životnosť. Úložný priestor poskytuje dostatok miesta na uloženie posteľnej bielizne alebo iných potrebných vecí, čím šetrí priestor v spálni.

Ale to nie je všetko. Posteľ Lindi je nielen krásna a praktická, ale aj pohodlná. Jej čalúnený rošt a vhodný matrac 160x200 cm zaručujú pohodlný a kvalitný spánok. Navyše, sú k dispozícii aj ďalšie produkty z rovnakej kolekcie, takže môžete vytvoriť súrodý a harmonický vzhľad vo vašej spálni.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Prevedenie konštrukcie z dreva → Lindi vyniká svojou konštrukciou z dreva, ktorá je nielen pevná a odolná, ale aj esteticky príťažlivá. Vďaka tomu je posteľ dokonalým doplnkom do každej spálne.
  • Úložný priestor → Posteľ Lindi je vybavená úložným priestorom, ktorá poskytuje dostatok miesta na uloženie posteľnej bielizne alebo iných predmetov. To prispieva k lepšej organizácii a udržaniu poriadku v spálni.
  • Rozmery postele 160x200 → Ideálna veľkosť pre pohodlný spánok jednej alebo dvoch osôb. Posteľ Lindi ponúka dostatok priestoru na relaxáciu a zároveň sa dokonale hodí do väčšiny spální.
  • Produkty z rovnakej kolekcie → Ak hľadáte jednotný a harmonický vzhľad svojej spálne, posteľ Lindi je súčasťou kolekcie nábytku, ktorá zahŕňa ďalšie kusy v rovnakom štýle a prevedení.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 162 cm,

  • Výška: 113 cm,

  • Hĺbka: 214 cm,

  • Vhodný matrac: 160x200

  • Výška nožičiek: 4 cm,

Viac parametrov

Druh postele

Boxspring

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

wenge

Prevedenie

nožičky

masiv

Ďalšie informácie
Presvedčte sa o výnimočnej kvalite a šarme nábytku s nohami z masívneho dreva. Táto masívna konštrukcia dodá vášmu interiéru eleganciu a odolnosť. Masívne drevo je symbolom remeselnej zručnosti a prírodnej krásy, ktorá obohatí každú miestnosť. Pocítite pevnosť a stabilitu, ktorá zaručuje dlhodobé používanie a odolnosť pri každodennom používaní. Drevo navyše dodáva nábytku jedinečný charakter a teplo, čím vytvára vo vašom domove príjemnú atmosféru. Výberom nábytku s nohami z masívneho dreva investujete do trvalej krásy a výnimočného štýlu.

Konštrukcia

drevo

polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou T30. Vyznačuje sa optimálnou úrovňou tuhosti a poskytuje ideálnu oporu pre vaše telo. Pena T30 sa prispôsobí vašim pohybom a poskytuje bezkonkurenčné pohodlie počas dlhých hodín. Jej vynikajúce pružiace vlastnosti znamenajú, že nábytok s touto penou sa vždy vráti do pôvodného tvaru bez deformácie. Okrem toho je pena T30 trvanlivá a odolná voči deformácii, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Výberom nábytku s polyuretánovou penou T30 investujete do kvality, pohodlia a odolnosti.

Rošt

áno

drevený

áno

so zdvíhacím zariadením pneumatickým

úložný priestor

Áno

skriňa

Druh matraca

nie

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

55 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

163 cm x 117 cm x 19 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

29 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

28 cm x 205 cm x 24 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

13,2 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

75 cm x 201 cm x 3 cm

Balenie číslo 4

Hmotnosť:

33 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

163 cm x 210 cm x 7 cm

Balenie číslo 5

Hmotnosť:

6 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

17 cm x 75 cm x 10 cm

Hodnotenie zákazníkov

/manzelska-postel-lindi-s-rostom-a-uloznym-priestorom---160x200-cm---venge-nozicky-p-152914-1023-1023.html