Opis výrobku

Hľadáte ideálnu čalúnenú posteľ do vašej spálne, ktorá kombinuje komfort a štýl? Predstavujeme vám posteľ Lindi - 160x200 s kovovými nohami v zlatej farbe.

Posteľ Lindi je vizuálne pútavá a pritom elegantná. Jej zlaté kovové nohy dodávajú luxusný vzhľad, ktorý oživí akúkoľvek spálňu. Čalúnenie je vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré sú nielen pekné na pohľad, ale aj príjemné na dotyk.

Posteľ Lindi nie je len o vzhľade. Jej konštrukcia je vyrobená z pevného dreva, čo zaručuje dlhú životnosť a stabilitu. Posteľ je veľká 179 x 118 x 222 cm, takže poskytuje dostatok priestoru pre pohodlný spánok. Nohy postele majú výšku 14 cm, čo umožňuje jednoduché čistenie pod posteľou.

Posteľ Lindi je nielen krásna, ale aj praktická. Je navrhnutá pre matrac o veľkosti 160x200 cm, takže poskytuje dostatok priestoru pre jednu alebo dve osoby. A ak hľadáte harmonický vzhľad vašej spálne, máme pre vás dobrú správu - sú k dispozícii aj ďalšie produkty z rovnakej kolekcie.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Prevedenie konštrukcie z dreva → Posteľ Lindi je vyrobená z dreva, čo zaručuje jej dlhou životnosť a odolnosť. Tento produkt je skvelou investíciou, ktorá vydrží roky.
  • Kovové nožičky v zlatom prevedení → Zlaté kovové nožičky dodávajú posteli eleganciu a moderný vzhľad. Ideálna voľba pre tých, ktorí uprednostňujú luxusné a štýlové doplnky.
  • Rozmery 179 x 118 x 222 → Tieto rozmery zaručujú dostatok priestoru pre pohodlný spánok. Posteľ je dostatočne veľká pre dvoch ľudí, ale zároveň úsporne využíva priestor v miestnosti.
  • Vhodný matrac 160x200 → Posteľ je navrhnutá pre matrac o veľkosti 160x200, čo zaručuje maximálny komfort a podporu pre vaše telo počas spánku.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 179 cm,

  • Výška: 118 cm,

  • Hĺbka: 222 cm,

  • Vhodný matrac: 160x200

  • Výška nožičiek: 14 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

zlatá

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou T30. Vyznačuje sa optimálnou úrovňou tuhosti a poskytuje ideálnu oporu pre vaše telo. Pena T30 sa prispôsobí vašim pohybom a poskytuje bezkonkurenčné pohodlie počas dlhých hodín. Jej vynikajúce pružiace vlastnosti znamenajú, že nábytok s touto penou sa vždy vráti do pôvodného tvaru bez deformácie. Okrem toho je pena T30 trvanlivá a odolná voči deformácii, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Výberom nábytku s polyuretánovou penou T30 investujete do kvality, pohodlia a odolnosti.

Rošt

áno

drevený

áno

bez zdvíhacieho zariadenia

úložný priestor

Nie

bez úložného priestoru

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

62 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

181 cm x 112 cm x 20 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

38 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

33 cm x 208 cm x 26 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

33 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

163 cm x 210 cm x 7 cm

Hodnotenie zákazníkov

/manzelska-postel-lindi-s-rostom---160x200-cm---zlate-nozicky-p-152865-1023-1023.html