Opis výrobku

Hľadáte ideálnu posteľ do spálne, ktorá vám poskytne nielen pohodlný spánok, ale aj dostatok úložného priestoru? Predstavujeme vám posteľ Klabi - 180x200, s čiernymi nohami.

Táto posteľ je skutočným skvostom v každej spálni. Jej čalúnený dizajn dodáva miestnosti luxusný vzhľad, zatiaľ čo čierne nohy z kovu pridávajú moderný dotyk. Farba nožičiek sa perfektne hodí do akejkoľvek farebnej schémy vašej spálne.

Posteľ Klabi je vyrobená z dreva, čo zaručuje jej dlhú životnosť a stabilitu. Opierka postele je z dreveného rámu, ktorý je nielen pevný, ale aj pohodlný na opieranie. Navyše, posteľ má úložný priestor, ktorý je ideálny na uskladnenie posteľnej bielizne alebo sezónneho oblečenia.

Najväčšou výhodou tejto postele je jej funkčnosť. Jej rozmery 199 x 129 x 224 cm sú ideálne pre matrac 180x200 cm, čo zaručuje pohodlný spánok. Výška nožičiek 14 cm umožňuje ľahké čistenie pod posteľou. Navyše, táto posteľ je súčasťou kolekcie, takže môžete zladiť vzhľad celej spálne.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Posteľ do spálne Klabi - 180x200 → Táto posteľ je ideálna pre tých, ktorí hľadajú pohodlie a funkčnosť. Jej veľkosť 180x200 je ideálna pre pohodlný spánok a úložný priestor je ideálny na uskladnenie posteľnej bielizne alebo iných predmetov.
  • Nohy → Čierne nohy dodávajú posteli moderný a elegantný vzhľad. Sú vyrobené z kovu, čo zaručuje ich dlhú životnosť a stabilitu.
  • Prevedenie konštrukcie → Drevená konštrukcia zaručuje trvanlivosť a odolnosť postele. Drevo tiež dodáva posteli prírodný a teplý vzhľad.
  • Úložný priestor → Skriňa v posteli je ideálna pre ukladanie rôznych predmetov. Umožňuje vám udržiavať poriadok v spálni a zároveň využívať priestor efektívne.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 199 cm,

  • Výška: 129 cm,

  • Hĺbka: 224 cm,

  • Vhodný matrac: 180x200

  • Výška nožičiek: 14 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou T30. Vyznačuje sa optimálnou úrovňou tuhosti a poskytuje ideálnu oporu pre vaše telo. Pena T30 sa prispôsobí vašim pohybom a poskytuje bezkonkurenčné pohodlie počas dlhých hodín. Jej vynikajúce pružiace vlastnosti znamenajú, že nábytok s touto penou sa vždy vráti do pôvodného tvaru bez deformácie. Okrem toho je pena T30 trvanlivá a odolná voči deformácii, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Výberom nábytku s polyuretánovou penou T30 investujete do kvality, pohodlia a odolnosti.

Opierka

drevený rám

Rošt

áno

kovový

áno

so zdvíhacím zariadením pneumatickým

úložný priestor

Áno

skriňa

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

68 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

201 cm x 128 cm x 20 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

37 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

33 cm x 208 cm x 26 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

15 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

86 cm x 205 cm x 3 cm

Balenie číslo 4

Hmotnosť:

30 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

26 cm x 203 cm x 13 cm

Hodnotenie zákazníkov

/manzelska-postel-klabi-s-uloznym-priestorom---180x200-cm---cierne-nozicky-p-153478-1023-1023.html