Opis výrobku

Hľadáte ideálnu čalúnenú posteľ pre vašu spálňu? Spoznajte posteľ Klabi - 140x200, s čiernymi nohami.

Táto posteľ je skutočným skvostom v akejkoľvek spálni. Jej elegantný dizajn a čalúnenie vytvárajú luxusnú atmosféru, zatiaľ čo čierne nohy dodávajú moderný vzhľad. Je to dokonalá voľba pre tých, ktorí hľadajú spojenie štýlu a komfortu.

Posteľ Klabi je vyrobená z kvalitného dreva, čo zaručuje jej dlhú životnosť. Kovové nohy sú nielen štýlové, ale aj odolné. Drevený rám opierky poskytuje pevnú podporu a je ideálny na večerné čítanie. Rozmery 159 x 129 x 224 cm sú ideálne pre matrac veľkosti 140x200 cm.

Funkcionalita tejto postele je rovnako pôsobivá ako jej vzhľad. Vďaka výške nožičiek 14 cm je pod posteľou dostatok miesta na úschovu. Okrem toho sú k dispozícii aj ďalšie produkty z rovnakej kolekcie, takže si môžete vytvoriť konzistentný vzhľad vo vašej spálni.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Štýlová posteľ Klabi → Táto elegantná posteľ je ideálnym riešením pre každú spálňu. Jej sofistikovaný dizajn a čalúnené prevedenie pridávajú luxus a pohodlie.
  • Vysoká kvalita konštrukcie → Posteľ je vyrobená z kvalitného dreva, ktoré je odolné a dlhodobé. Kovové nožičky v čiernej farbe dodávajú posteli moderný vzhľad a zaručujú jej stabilitu.
  • Optimálne rozmery → S rozmermi 159 x 129 x 224 cm je táto posteľ ideálna pre matrace veľkosti 140x200 cm. Vďaka svojej veľkosti ponúka dostatok miesta pre pohodlný spánok.
  • Doplnky z rovnakej kolekcie → Posteľ je súčasťou kolekcie Klabi, čo znamená, že ju môžete ľahko kombinovať s ostatnými kusmi nábytku z tejto kolekcie, aby ste vytvorili harmonický a koherentný vzhľad vašej spálne.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 159 cm,

  • Výška: 129 cm,

  • Hĺbka: 224 cm,

  • Vhodný matrac: 140x200

  • Výška nožičiek: 14 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Farebné prevedenie nožičiek

mat

Prevedenie

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

Konštrukcia

drevo

polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou T30. Vyznačuje sa optimálnou úrovňou tuhosti a poskytuje ideálnu oporu pre vaše telo. Pena T30 sa prispôsobí vašim pohybom a poskytuje bezkonkurenčné pohodlie počas dlhých hodín. Jej vynikajúce pružiace vlastnosti znamenajú, že nábytok s touto penou sa vždy vráti do pôvodného tvaru bez deformácie. Okrem toho je pena T30 trvanlivá a odolná voči deformácii, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Výberom nábytku s polyuretánovou penou T30 investujete do kvality, pohodlia a odolnosti.

Opierka

drevený rám

Rošt

áno

drevený

áno

bez zdvíhacieho zariadenia

úložný priestor

Nie

bez úložného priestoru

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

49 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

175 cm x 117 cm x 20 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

38 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

33 cm x 208 cm x 26 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

27 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

143 cm x 210 cm x 7 cm

Hodnotenie zákazníkov

/manzelska-postel-klabi-s-rostom---140x200-cm---cierne-nozicky-p-153437-1023-1023.html