Opis výrobku

Hľadáte ideálnu posteľ, ktorá kombinuje pohodlie, štýl a praktickosť? Spoznajte posteľ Branti s úložným priestorom - 140x200.

Táto posteľ je vizuálnym majstrovským dielom. Jej široká a vysoká opierka je elegantná, čo dodáva celku luxusný vzhľad. Kombinácia drevenej konštrukcie a wenge nožičiek dodáva posteli robustný a stabilný vzhľad, ktorý vynikne v akejkoľvek spálni.

Posteľ Branti je vyrobená z masívu, čo zaručuje jej dlhú životnosť a spoľahlivosť. Rozmery 166 x 104/113 x 247 sú ideálne pre matrac 140x200, čo vám poskytne dostatok priestoru na pohodlný spánok. Navyše, vďaka úložnému priestoru budete mať vždy dostatok miesta na uloženie posteľnej bielizne alebo sezónnych odevov.

Táto posteľ je súčasťou širšej kolekcie Branti, čo znamená, že môžete zjednotiť štýl celej spálne. Jej praktickosť a funkčnosť sa prejavujú nielen v úložnom priestore, ale aj v jednoduchej montáži a údržbe. Kúpte si posteľ Branti a vychutnajte si pohodlie, štýl a praktickosť v jednom.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Posteľ do spálne s úložným priestorom → Ideálna voľba pre tých, ktorí hľadajú pohodlie a funkčnosť. Táto posteľ je ideálna pre tých, ktorí ocenia pohodlie a funkčnosť. Jej rozmery 166 x 104/113 x 247 poskytujú dostatok miesta pre pohodlný spánok.
  • Prevedenie konštrukcia → Drevená konštrukcia zaručuje dlhú životnosť a stabilitu, čo znamená, že táto posteľ bude slúžiť po mnoho rokov.
  • Úložný priestor → Úložný priestor poskytuje dodatočný priestor na uloženie oblečenia alebo posteľnej bielizne, čo pomáha udržiavať poriadok v spálni.
  • Vhodný matrac → Táto posteľ je navrhnutá pre matrac o rozmere 140x200, čo znamená, že poskytuje dostatok miesta na pohodlný a kvalitný spánok.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 166 cm,

  • Výška: 104/113 cm,

  • Hĺbka: 247 cm,

  • Vhodný matrac: 140x200

  • Výška nožičiek: 4 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

wenge

Prevedenie

nožičky

masiv

Ďalšie informácie
Presvedčte sa o výnimočnej kvalite a šarme nábytku s nohami z masívneho dreva. Táto masívna konštrukcia dodá vášmu interiéru eleganciu a odolnosť. Masívne drevo je symbolom remeselnej zručnosti a prírodnej krásy, ktorá obohatí každú miestnosť. Pocítite pevnosť a stabilitu, ktorá zaručuje dlhodobé používanie a odolnosť pri každodennom používaní. Drevo navyše dodáva nábytku jedinečný charakter a teplo, čím vytvára vo vašom domove príjemnú atmosféru. Výberom nábytku s nohami z masívneho dreva investujete do trvalej krásy a výnimočného štýlu.

Konštrukcia

drevo

polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou T30. Vyznačuje sa optimálnou úrovňou tuhosti a poskytuje ideálnu oporu pre vaše telo. Pena T30 sa prispôsobí vašim pohybom a poskytuje bezkonkurenčné pohodlie počas dlhých hodín. Jej vynikajúce pružiace vlastnosti znamenajú, že nábytok s touto penou sa vždy vráti do pôvodného tvaru bez deformácie. Okrem toho je pena T30 trvanlivá a odolná voči deformácii, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Výberom nábytku s polyuretánovou penou T30 investujete do kvality, pohodlia a odolnosti.

Opierka

drevený rám

Rošt

áno

kovový

áno

so zdvíhacím zariadením pneumatickým

úložný priestor

Áno

skriňa

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

69 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

172 cm x 101 cm x 20 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

37 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

33 cm x 208 cm x 26 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

12 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

71 cm x 205 cm x 3 cm

Balenie číslo 4

Hmotnosť:

26 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

26 cm x 203 cm x 13 cm

Hodnotenie zákazníkov

/manzelska-postel-branti-s-uloznym-priestorom---140x200-cm---venge-nozicky-p-153983-1023-1023.html