Opis výrobku

Hľadáte ideálnu čalúnenú posteľ pre vašu spálňu? Predstavujeme vám posteľ Branti - 180x200, ktorá splní všetky vaše požiadavky.

Táto posteľ je nielen funkčná, ale aj esteticky príťažlivá. Jej rozmery (206 x 104/113 x 247) a elegantné nožičky dodajú vašej spálni luxusný vzhľad. Drevená konštrukcia zaručuje stabilitu a dlhú životnosť.

Posteľ je vyrobená z masívu, čo zaručuje jej pevnosť a odolnosť. Opierka postele má drevený rám, ktorý zvyšuje komfort a podporu. Výška nožičiek je 4 cm, čo zabezpečuje dokonalú stabilitu.

Posteľ je vhodná pre matrac 180x200, čo zabezpečuje pohodlný a zdravý spánok. Navyše sú k dispozícii aj produkty z rovnakej kolekcie, čo vám umožní vytvoriť harmonický a jednotný vzhľad vašej spálne.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Štýlová posteľ Branti → Táto čalúnená posteľ s rozmermi 180x200 cm je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú komfort a eleganciu. Jej sofistikovaný dizajn a kvalitné materiály zaručujú dlhú životnosť a pohodlie.
  • Robustná konštrukcia → Posteľ je vyrobená z masívneho dreva, ktoré je známe svojou odolnosťou a dlhou životnosťou. Tento materiál je tiež veľmi jednoduchý na údržbu, čo znamená, že posteľ bude vždy vyzerať ako nová.
  • Praktické rozmery → S rozmermi 206 x 104/113 x 247 cm je táto posteľ ideálna do väčšiny spální. Je dostatočne veľká na to, aby poskytovala pohodlie, ale zároveň dostatočne kompaktná, aby sa zmestila do menších miestností.
  • Doplnky z rovnakej kolekcie → K tejto posteli je možné dokúpiť aj ďalšie produkty z rovnakej kolekcie, čo umožňuje vytvoriť jednotný a harmonický vzhľad spálne.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 206 cm,

  • Výška: 104/113 cm,

  • Hĺbka: 247 cm,

  • Vhodný matrac: 180x200

  • Výška nožičiek: 4 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

wenge

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

nožičky

masiv

Ďalšie informácie
Presvedčte sa o výnimočnej kvalite a šarme nábytku s nohami z masívneho dreva. Táto masívna konštrukcia dodá vášmu interiéru eleganciu a odolnosť. Masívne drevo je symbolom remeselnej zručnosti a prírodnej krásy, ktorá obohatí každú miestnosť. Pocítite pevnosť a stabilitu, ktorá zaručuje dlhodobé používanie a odolnosť pri každodennom používaní. Drevo navyše dodáva nábytku jedinečný charakter a teplo, čím vytvára vo vašom domove príjemnú atmosféru. Výberom nábytku s nohami z masívneho dreva investujete do trvalej krásy a výnimočného štýlu.

polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou T30. Vyznačuje sa optimálnou úrovňou tuhosti a poskytuje ideálnu oporu pre vaše telo. Pena T30 sa prispôsobí vašim pohybom a poskytuje bezkonkurenčné pohodlie počas dlhých hodín. Jej vynikajúce pružiace vlastnosti znamenajú, že nábytok s touto penou sa vždy vráti do pôvodného tvaru bez deformácie. Okrem toho je pena T30 trvanlivá a odolná voči deformácii, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Výberom nábytku s polyuretánovou penou T30 investujete do kvality, pohodlia a odolnosti.

Opierka

drevený rám

Rošt

áno

drevený

áno

bez zdvíhacieho zariadenia

úložný priestor

Nie

bez úložného priestoru

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

82 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

201 cm x 112 cm x 20 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

38 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

33 cm x 208 cm x 26 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

37 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

183 cm x 210 cm x 7 cm

Hodnotenie zákazníkov

/manzelska-postel-branti-s-rostom---180x200-cm---venge-nozicky-p-153972-1023-1023.html