Opis výrobku

Hľadáte dokonalé LED osvetlenie do skrine? Predstavujeme vám produkt, ktorý splní všetky vaše požiadavky a predstavy.

Toto LED osvetlenie je nielen funkčné, ale aj esteticky príťažlivé. S jeho moderným dizajnom a elegantným vzhľadom bude skvelým doplnkom k akejkoľvek skrini. Svetlo je jemné a príjemné pre oči, čo zaručuje komfort pri používaní.

Vyrobené s najnovšími technológiami, toto osvetlenie je energeticky účinné a dlhodobé. Je ľahko inštalovateľné a prispôsobiteľné podľa vašich potrieb. S jeho vysokou svietivosťou a nízkou spotrebou energie je ideálnym riešením pre každodenné použitie.

Ale to nie je všetko. Toto LED osvetlenie je tiež veľmi praktické. Umožňuje vám lepšie vidieť obsah vašej skrine a zároveň pridáva štýlový prvok do vášho interiéru. S jeho pomocou môžete ľahko nájsť to, čo potrebujete, a zároveň ušetriť na nákladoch na energiu.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • LED osvetlenie Nifan → poskytuje jasné a účinné osvetlenie pre vašu skriňu, zlepšuje viditeľnosť a pridáva moderný dotyk do vášho priestoru.
  • Úspora energie → LED technológia znamená, že svietidlo spotrebuje menej energie, čo šetrí vaše náklady na elektrinu a je šetrné k životnému prostrediu.
  • Jednoduchá inštalácia → svietidlo je jednoduché na inštaláciu a nevyžaduje žiadne špeciálne nástroje alebo znalosti, takže si ho môžete nainštalovať sami a ušetriť na nákladoch za montáž.
  • Odolný a dlhotrvajúci → svietidlo je vyrobené z kvalitných materiálov, čo zaručuje jeho dlhú životnosť a odolnosť voči opotrebeniu, takže vám bude slúžiť dlhé roky.

Rozmery a parametre

Rozmery

Viac parametrov

Osvetlenie

Zahrnuté v balení

LED

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

29 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

44 cm x 6 cm x 179 cm

Hodnotenie zákazníkov

/led-osvetlenie-do-skrine-nifan-1-bod-p-160110-1214-1206.1214.html