Opis výrobku

Parametry látky Cloud 60

Cloud 60
trudnopalna

Druh látky:

zamat

Gramáž:

390 g/m² (+/- 10%)

Ďalšie informácie
Gramáž látky 390g/m² poskytuje vynikajúcu odolnosť a mäkkosť, vďaka čomu bude váš nábytok pohodlný a zároveň vydrží každodenné používanie.Výber tejto látky je zárukou, že váš nábytok bude nielen krásny, ale aj funkčný.

Odolnosť voči oderu:

vysoká (90 000 - 100 000 cyklov)

Ďalšie informácie
Látka s odolnosťou proti oderu 90 000 - 100 000 cyklov v teste Martindale je synonymom odolnosti a štýlu. Je deálna pre čalúnený nábytok, ktorý musí vydržať každodenné používanie a zároveň vyzerať elegantne.

Zloženie:

100% Polyester

Odolnosť voči žmolkovaniu a odlupovaniu:

4

Rozmery a parametre

Rozmery

  • 76

    Šírka: 76 cm,

  • 103

    Výška: 103 cm,

  • 84

    Hĺbka: 84 cm,

  • 45

    Výška sedáku: 45 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Vlastnosti

ľahko čistiteľná látka

Farba

ružová

Skupina

velvet

Druh

Cloud 60

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

wenge

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

Konštrukcia

drevotrieska

Sedadlo

Polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte dokonalú kombináciu pohodlia a odolnosti s nábytkom do obývačky so sedadlom z polyuretánovej peny T30. Polyuretánová pena T30 je vysokokvalitný materiál, ktorý ponúka bezkonkurenčnú pružnosť a pohodlie. Polyuretánová pena T30 sa navyše vyznačuje vynikajúcou odolnosťou, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Nedeformuje sa a nestráca svoje vlastnosti, čo zaručuje dlhodobé používanie bez straty komfortu. Keď si vyberiete nábytok do obývačky so sedákom z polyuretánovej peny T30, investujete do pohodlia, odolnosti a kvality.

Sedadlo

čalúnnické popruhy

Ďalšie informácie
Čalúnnické pásy sú pásy z elastického materiálu, ktoré sú strategicky umiestnené v čalúnení sedadla. Ich hlavnou výhodou je, že poskytujú primerané napätie a pružnosť, čo sa prejavuje v trvalej podpore tela. Zabezpečujú rovnomerné rozloženie hmotnosti používateľa na celú plochu sedadla, čím sa eliminuje tlak na jednotlivé body. Popruhy čalúnenia prispievajú aj k odolnosti sedadla. Vďaka nim si nábytok zachováva svoju pôvodnú podobu dlhé roky. Čalúnnické pásy zabraňujú deformácii, poskytujú dlhodobú oporu a pohodlie.

Doska

masiv

Ďalšie informácie
Spoznajte výnimočnú kvalitu a eleganciu masívneho dreva ako nábytkovej dosky. Masívne drevo sa vyznačuje výnimočnou odolnosťou voči poškodeniu a poškriabaniu, čo znamená, že vaša nábytková pracovná doska zostane dlho úžasná. Okrem toho sa masív ľahko čistí - na obnovenie jeho lesku stačí jemné utretie. Jeho prirodzené vlastnosti, ako sú rozdiely v štruktúre a odtieňoch, dodajú vášmu nábytku jedinečný charakter a nezameniteľný šarm. Výberom nábytkovej dosky z masívneho dreva investujete do odolného a estetického riešenia, ktoré sa stane ústredným bodom vášho interiéru.

Ďalšie vlastnosti

Samostatne stojaci nábytok

Áno

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Hodnotenie zákazníkov

/kreslo-usiak-skandinavsky-nordic---ruzova-welwet-latwoczyszczacy-cloud-60---venge--p-164732-1634-1634.html