Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 76 cm,

  • Výška: 103 cm,

  • Hĺbka: 84 cm,

  • Výška sedáku: 45 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Druh

Cloud 70

Farba

modrá

Skupina

velvet

Vlastnosti

ľahko čistiteľná látka

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

buk

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

Konštrukcia

drevotrieska

Sedadlo

Polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte dokonalú kombináciu pohodlia a odolnosti s nábytkom do obývačky so sedadlom z polyuretánovej peny T30. Polyuretánová pena T30 je vysokokvalitný materiál, ktorý ponúka bezkonkurenčnú pružnosť a pohodlie. Polyuretánová pena T30 sa navyše vyznačuje vynikajúcou odolnosťou, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Nedeformuje sa a nestráca svoje vlastnosti, čo zaručuje dlhodobé používanie bez straty komfortu. Keď si vyberiete nábytok do obývačky so sedákom z polyuretánovej peny T30, investujete do pohodlia, odolnosti a kvality.

Sedadlo

čalúnnické popruhy

Ďalšie informácie
Čalúnnické pásy sú pásy z elastického materiálu, ktoré sú strategicky umiestnené v čalúnení sedadla. Ich hlavnou výhodou je, že poskytujú primerané napätie a pružnosť, čo sa prejavuje v trvalej podpore tela. Zabezpečujú rovnomerné rozloženie hmotnosti používateľa na celú plochu sedadla, čím sa eliminuje tlak na jednotlivé body. Popruhy čalúnenia prispievajú aj k odolnosti sedadla. Vďaka nim si nábytok zachováva svoju pôvodnú podobu dlhé roky. Čalúnnické pásy zabraňujú deformácii, poskytujú dlhodobú oporu a pohodlie.

Doska

masiv

Ďalšie informácie
Spoznajte výnimočnú kvalitu a eleganciu masívneho dreva ako nábytkovej dosky. Masívne drevo sa vyznačuje výnimočnou odolnosťou voči poškodeniu a poškriabaniu, čo znamená, že vaša nábytková pracovná doska zostane dlho úžasná. Okrem toho sa masív ľahko čistí - na obnovenie jeho lesku stačí jemné utretie. Jeho prirodzené vlastnosti, ako sú rozdiely v štruktúre a odtieňoch, dodajú vášmu nábytku jedinečný charakter a nezameniteľný šarm. Výberom nábytkovej dosky z masívneho dreva investujete do odolného a estetického riešenia, ktoré sa stane ústredným bodom vášho interiéru.

Ďalšie vlastnosti

Samostatne stojaci nábytok

Áno

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Hodnotenie zákazníkov

/kreslo-usiak-nordic---modry-lahkocistiaci-zamat-cloud-70---buk-p-162018-1634-1634.html