Opis výrobku

Hľadáte dokonalú komodu pre váš moderný obývací priestor? Predstavujeme vám komodu Baltica 08 - Lefkas/Čierna.

Komoda vás zaujme svojim atraktívnym dizajnom a kombináciou farieb - čierna na prednej časti a dub lefkas na korpusu. Matné prevedenie prednej časti dodáva komode eleganciu a sofistikovanosť, ktorá sa hodí do každého interiéru.

Je vyrobená z kvalitných materiálov - korpus z laminovanej dosky o hrúbke 16 mm a predná časť z lakovanej dosky MDF o hrúbke 19 mm. Hrany sú vybavené ABS prevedením pre dlhú životnosť a odolnosť. Výsuvy zásuviek s plným výsuvom zaručujú pohodlné a praktické používanie.

Vďaka rozmierom 165 x 94 x 43 cm ponúka komoda dostatok úložného priestoru. S dvoma dverami, dvoma poličkami, štyrmi otvorenými poličkami a tromi zásuvkami je táto komoda dokonalým riešením pre organizáciu a skladovanie vašich vecí. Farebné prevedenie dosky v dubu lefkas dodáva komode prírodný vzhľad a teplý pocit.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Praktické rozmery (165 x 94 x 43 cm) - Je ideálna pre všetky typy obývacích izieb. Jej elegantné rozmery poskytujú dostatok úložného priestoru, pričom nezaberajú príliš veľa miesta.
  • Vysokokvalitný materiál → Korpus komody je vyrobený z laminovanej dosky o hrúbke 16 mm a predná časť z lakovanej dosky MDF o hrúbke 19 mm. Tieto materiály garantujú dlhú životnosť a odolnosť voči poškodeniu.
  • Moderný dizajn → Čierny front a korpus v dubu lefkas dodávajú komode Baltica 08 sofistikovaný vzhľad. Matný povrch prednej časti dodáva výrobku eleganciu a štýl.
  • Funkčnosť a úložný priestor → Komoda má dve dvere, dve poličky, štyri otvorené poličky a tri zásuvky. Tento výrobok ponúka veľa možností na organizáciu a skladovanie vecí, čo z neho robí ideálny doplnok do každej obývacej izby.

Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 165 cm,

  • Výška: 94 cm,

  • Hĺbka: 43 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie prednej časti

mat

Farebné prevedenie frontu

čierna

Farebné prevedenie dosky

dub lefkas

Farebné prevedenie korpusu

dub lefkas

Farebné prevedenie prednej časti

dub lefkas

Prevedenie

predná časť

lakovaná doska MDF 19 mm

Korpus

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je vynikajúcou surovinou na výrobu nábytku, ktorá ponúka mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškriabaniu, čo zaručuje dlhodobú kvalitu a estetický vzhľad nábytku. Vďaka jeho odolnosti je nábytok robustný a vydrží každodenné používanie mnoho rokov. Okrem toho sa laminovaná doska ľahko udržiava - stačí ju utrieť vlhkou handričkou, aby sa zachoval jej krásny vzhľad. Okrem toho laminátová doska ponúka širokú škálu vzorov a farieb, vďaka čomu môžete nábytok prispôsobiť vlastnému štýlu a interiéru. Vďaka rôznym dekorom môžete vytvoriť moderné aj klasické dizajny nábytku. Je to tiež surovina, s ktorou sa ľahko pracuje, čo vám dáva možnosť prispôsobiť si nábytok na mieru.

Prevedenie

Hrany

ABS

Hrany

PVC

Výsuvy zásuviek

s plným výsuvom

Výsuvy zásuviek

guľôčkové klzáky

Výbava

Počet dvierok

2

Počet zásuviek

3

Počet poličiek

2

počet priehĺbní

4

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

36 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

47 cm x 17 cm x 104 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

28 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

46 cm x 8 cm x 177 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

8 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

18 cm x 8 cm x 173 cm

Hodnotenie zákazníkov

/komoda-so-zasuvkami-baltica-08---lefkas-cierna-p-20413-1012-1012.html