Opis výrobku

Hľadáte dokonalú komodu, ktorá by oživila váš obývačkový priestor? Predstavujeme vám komodu s osvetlením Norbi 04 Dub Lefkas.

Produkt je skutočným očarujúcim kúskom, ktorý prinesie do vášho domova eleganciu a štýl. S jeho dubovým odtieňom Lefkas pridá teplý a príjemný vzhľad kdekoľvek ho umiestnite. Jeho moderný dizajn a osvetlenie pridávajú šmrnc a atmosféru.

Je vyrábaná s precíznosťou a detailom. S rozmiermi 101 x 121 x 40, ponúka dostatok úložného priestoru bez toho, aby zaberala príliš veľa miesta.

Nie je len o vzhľade, ale aj o jeho funkcionalite. Jeho široké zásuvky a police ponúkajú dostatok miesta na uskladnenie vašich vecí, zatiaľ čo integrované osvetlenie vytvára útulnú atmosféru. Je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kombináciu funkčnosti a štýlu.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Praktická veľkosť → Je ideálna pre každú obývaciu izbu s jej rozmermi 101 x 121 x 40 cm. Umožňuje účinné využitie priestoru a zároveň poskytuje dostatočný úložný priestor.
  • Moderný dizajn s osvetlením → Prináša moderný vzhľad do každej obývacej izby. Integrované osvetlenie zvyšuje estetickú hodnotu nábytku a zároveň poskytuje funkčné osvetlenie.
  • Vysoká kvalita → Vyrobený z odolných materiálov, tento kus nábytku je navrhnutý tak, aby vydržal dlhé roky. Jeho dubový odtieň Lefkas dodáva eleganciu a sofistikovanosť do každého interiéru.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 101 cm,

  • Výška: 121 cm,

  • Hĺbka: 40 cm,

  • Montáž: Samostatná

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

29 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

51 cm x 119 cm x 9 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

23 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

41 cm x 104 cm x 9 cm

Hodnotenie zákazníkov

/komoda-s-osvetlenim-norbi-04-dub-lefkas-p-33960-1012-1012.html