Opis výrobku

Hľadáte dokonalý kus nábytku, ktorý oživí váš obývací priestor? Predstavujeme vám komodu Goldin 05 - biely lesk / zlaté nožičky - 120 cm.

Komoda je skutočným skvostom. S jej bielym lesklým povrchom a zlatými nožičkami prinesie do vášho domova vznešenosť a eleganciu. Jej dizajn je jednoduchý, ale zároveň výrazný, čo z nej robí ideálny doplnok do každej modernej obývačky.

Je vyrobená z kvalitných materiálov - korpus je z laminovanej dosky o hrúbke 16 mm a predná časť je z lakovanej dosky MDF o hrúbke 19 mm. Tieto materiály zaručujú jej dlhú životnosť a odolnosť voči poškodeniu. Navyše, zásuvky sú vybavené systémom tichého dovieraní, takže ich používanie je pohodlné a tiché.

Ale komoda nie je len o kvalite a dizajne. Je tiež veľmi praktická. S rozmery 120 x 85 x 40 cm ponúka veľa úložného priestoru. Má jednu poličku a dve otvorené poličky, kde môžete umiestniť dekorácie alebo veci, ktoré chcete mať po ruke. A vďaka troma zásuvkám môžete usporiadať všetky svoje drobnosti a udržať tak váš obývací priestor v poriadku.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Laminovaná doska korpusu a lakovaná doska MDF prednej časti Tieto materiály sú odolné a ľahko sa udržiavajú, čo znamená, že váš nábytok bude vyzerať dlho ako nový
  • Zlaté nožičky Pridajú luxusný vzhľad do vašej modernej obývačky a zároveň zabezpečia stabilitu komody
  • Tiché dovieranie zásuviek Umožňuje plynulé a tiché zatváranie, čo zvyšuje komfort používania a predlžuje životnosť nábytku
  • Rozmery 120 x 85 x 40 Poskytujú dostatok miesta na uloženie vašich vecí a zároveň sa ľahko zmestia do väčšiny priestorov

Rozmery a parametre

Rozmery

  • 120

    Šírka: 120 cm,

  • 85

    Výška: 85 cm,

  • 40

    Hĺbka: 40 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

biely

Farebné prevedenie prednej časti

biela

Farebné prevedenie prednej časti

lesk

Farebné prevedenie nožičiek

zlatá

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je vynikajúcou surovinou na výrobu nábytku, ktorá ponúka mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškriabaniu, čo zaručuje dlhodobú kvalitu a estetický vzhľad nábytku. Vďaka jeho odolnosti je nábytok robustný a vydrží každodenné používanie mnoho rokov. Okrem toho sa laminovaná doska ľahko udržiava - stačí ju utrieť vlhkou handričkou, aby sa zachoval jej krásny vzhľad. Okrem toho laminátová doska ponúka širokú škálu vzorov a farieb, vďaka čomu môžete nábytok prispôsobiť vlastnému štýlu a interiéru. Vďaka rôznym dekorom môžete vytvoriť moderné aj klasické dizajny nábytku. Je to tiež surovina, s ktorou sa ľahko pracuje, čo vám dáva možnosť prispôsobiť si nábytok na mieru.

Doska

doska MDF

Ďalšie informácie
Objavte spoľahlivosť a funkčnosť nábytkových dosiek z MDF. MDF (Medium Density Fiberboard - drevovláknitá doska strednej hustoty) je materiál strednej hustoty, ktorý je vynikajúcou voľbou pre nábytkovú pracovnú dosku z viacerých dôvodov. Doska je mimoriadne pevná a stabilná, čo znamená, že sa ľahko nedeformuje ani nepraská. Vďaka svojmu hladkému a rovnomernému povrchu poskytuje ideálny podklad pre rôzne povrchové úpravy, ako je lakovanie alebo dyhovanie. Okrem toho sa s ňou ľahko pracuje, čo umožňuje vytvárať dosky akéhokoľvek tvaru alebo rozmeru. MDF je tiež odolnejšia voči vlhkosti ako tradičné drevo, takže je ideálna na použitie v kuchyniach a kúpeľniach.

predná časť

lakovaná doska MDF 19 mm

Prevedenie

Systém zatvárania dvierok

tiché dovieranie

Výsuvy zásuviek

guličkové, plný výsuv

Pánty

GTV

Hrany

ABS

Rúčka

kov

Police

laminovaná doska

Výsuvy zásuviek

tiché dovieranie

Výbava

Počet zásuviek

3

Počet poličiek

1

počet priehĺbní

2

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

21 kg

šírka

šírka:

46 cm

Výška

Výška:

11 cm

Hĺbka

Hĺbka:

96 cm

Balenie číslo 2

31 kg

šírka

šírka:

48 cm

Výška

Výška:

11 cm

Hĺbka

Hĺbka:

132 cm

Hodnotenie zákazníkov

/komoda-riomi-05---biely-lesk---zlate-nozicky---120-cm-p-147203-1012-1012.html