Opis výrobku

Hľadáte ideálnu dvojdverovú komodu s dvoma zásuvkami do vašej obývačky? Spoznajte Maleza - biela / dub artisan.

Vyjadrite svoj osobitý štýl prostredníctvom tejto komody. S bielym korpusom a dubom artisan sa stane skutočným klenotom každej obývačky. Jej čierne nožičky dodávajú komode moderný a štýlový vzhľad.

Komoda Maleza je vyrobená z kvalitnej nábytkovej dosky, ktorá zaisťuje dlhú životnosť a odolnosť voči poškodeniu. Jej rozmery 135 x 84 x 40 cm ponúkajú dostatok priestoru na uloženie rôznych predmetov. S dvoma zásuvkami a dvoma dvierkami je táto komoda nielen krásna, ale aj praktická.

Funkcionalita tejto komody je zvýraznená guľôčkovými výsuvmi, ktoré umožňujú plynulé a tiché otváranie a zatváranie zásuviek. S 5 otvorenými policami a 3 vnútornými poličkami máte dostatok miesta na uloženie všetkého, čo potrebujete. Či už hľadáte miesto na knihy, dekorácie alebo denné potreby, táto komoda je ideálnym riešením.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Štýlový dizajn → Komoda Maleza prinesie do vašej modernej obývačky sviežosť a eleganciu. Biela farba korpusu v kombinácii s dubom artisan dodá priestoru vznešený vzhľad.
  • Vysoká kvalita materiálov → Komoda je vyrobená z nábytkovej dosky, ktorá je odolná voči poškodeniu. Kovové nožičky v čiernej farbe zaručujú stabilitu a dlhú životnosť nábytku.
  • Funkčnosť a priestorová efektívnosť → S rozmermi 135 x 84 x 40 ponúka komoda dostatok úložného priestoru. Dve dvierka, tri poličky a dve zásuvky umožňujú praktické usporiadanie vecí.
  • Detaily, ktoré robia rozdiel → Rúčky z umelého materiálu a guľôčkové výsuvy zásuviek zabezpečujú pohodlné a tiché používanie. Navyše, komoda je súčasťou kolekcie Maleza, takže si môžete zladiť vzhľad celej obývačky.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 135 cm,

  • Výška: 84 cm,

  • Hĺbka: 40 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Farebné prevedenie prednej časti

biela

Farebné prevedenie korpusu

biely

Farebné prevedenie vložiek

dub artisan

Prevedenie

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

Typ nožičky

kĺznice / gumové podložky

Ďalšie informácie
Spoznajte inovatívne riešenie pre váš nábytok - nožičky vo forme gumových podložiek. Ich výhody sú mimoriadne presvedčivé. Po prvé, gumové podložky účinne chránia podlahu pred poškriabaním a poškodením, takže váš nábytok a podlaha zostanú vo vynikajúcom stave. Po druhé, poskytujú vynikajúcu stabilitu, čím eliminujú vibrácie a nežiaduci pohyb nábytku. To pre vás znamená väčšie pohodlie a väčšiu bezpečnosť. Zistite, ako jednoducho a účinne môžu gumové podložky zlepšiť kvalitu používania vášho nábytku. Sú najlepším riešením pre tých, ktorí si cenia odolnosť, stabilitu a chcú chrániť podlahu pred poškriabaním.

Typ nožičky

rám

predná časť

nábytková doska

Korpus

nábytková doska

Prevedenie

zadná časť

doska HDF 3 mm

Hrany

ABS

Rúčka

umelá hmota

Výsuvy zásuviek

guľôčkové klzáky

Výbava

počet priehĺbní

5

Počet zásuviek

2

Počet dvierok

2

Počet poličiek

3

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

29 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

47 cm x 12 cm x 143 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

26 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

47 cm x 17 cm x 78 cm

Hodnotenie zákazníkov

/komoda-maleza-135-cm---biela---dub-artisan-p-57395-1012-1012.html