Opis výrobku

Hľadáte ideálnu komodu do vášho moderného obývacieho priestoru? Predstavujeme vám štvordverovú Komodu Interi 200 cm - Antracytová.

Táto komoda vás osloví svojím elegantným antracitovým dizajnom. Jej moderný vzhľad a kovové nožičky dodajú vášmu interiéru šmrnc a eleganciu. Farba antracitu je navyše veľmi vďačná a ľahko sa kombinuje s ostatným nábytkom.

Komoda Interi je vyrobená z kvalitnej drevotriesky, ktorá zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči poškodeniu. ABS hrany zabezpečujú, že komoda zostane dlhodobo pekná a bez škrabancov. Zapustené a dvojité závesy na dverách sú nielen praktické, ale aj estetické.

So šírkou 202.9 cm, výškou 81.4 cm a hĺbkou 39.5 cm ponúka komoda veľa úložného priestoru. Štyri dvere a štyri poličky umožňujú pohodlné usporiadanie vašich vecí. Táto komoda je nielen krásna na pohľad, ale aj nesmierne praktická.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Štvordverová komoda →Je skutočným klenotom pre každú obývaciu izbu. S jej šírkou 202,9 cm, výškou 81,4 cm a hĺbkou 39,5 cm poskytuje dostatok priestoru pre všetky vaše veci. Jej antracitové prevedenie dodáva šmrnc a eleganciu každému interiéru.
  • Drevotrieskový korpus → Komoda je vyrobená z kvalitnej drevotriesky, ktorá je známa svojou odolnosťou a dlhou životnosťou. Je to investícia, ktorá sa vám vráti v podobe dlhoročnej služby.
  • Kovové nožičky a zapustené / dvojité závesy → Kovové nožičky a zapustené / dvojité závesy zaručujú stabilitu a bezpečnosť tejto komody. Môžete byť istí, že vaše veci budú v bezpečí.
  • 4 dvierka a 4 poličky → S počtom 4 dvierok a 4 poličiek, táto komoda ponúka veľa úložného priestoru. Môžete si usporiadať svoje veci presne podľa svojich potrieb a udržiavať tak poriadok v obývacej izbe.

Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 202.9 cm,

  • Výška: 81.4 cm,

  • Hĺbka: 39.5 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

antracit

Farebné prevedenie rukovätí

zlatá

Prevedenie

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

Korpus

drevotrieska

predná časť

drevotrieska

Prevedenie

Hrany

ABS

Pánty

zapustené / dvojité

Výbava

Počet dvierok

4

Počet poličiek

4

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Hodnotenie zákazníkov

/komoda-interi-200-cm---antracitova-p-156308-1012-1012.html