Opis výrobku

Hľadáte ideálnu drevenú stoličku do vašej modernej jedálne? Spoznajte produkt Azarro.

Stolička Azarro je výrazom skutočnej elegancie a štýlu. Jej jemné línie a dokonalé proporcje vytvárajú harmonickú a pohodlnú atmosféru. Farba nožičiek je voliteľná, takže si môžete vybrať takú, ktorá najlepšie zapadne do vašej obývačky.

Stolička je vyrobená z kvalitného bukového dreva, ktoré je známe svojou pevnosťou a dlhodobou trvanlivosťou. Sedadlo a opierka sú vyrobené z drevenej preglejky, ktorá dodáva stoličke jedinečný vzhľad a zaručuje maximálny komfort pri sedení.

Okrem toho, stolička Azarro je plne zmontovaná, takže sa nemusíte obávať montáže. S jej rozmermi 41 x 91 x 40 cm a výškou sedáka 46 cm, je ideálna pre každú domácnosť, kde oceníte jej praktickosť a funkčnosť.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Voliteľné farebné prevedenie nožičiek → Vďaka možnosti výberu farby nožičiek si môžete prispôsobiť stoličku Azarro k akémukoľvek interiéru. Vyberte si farbu, ktorá najlepšie zapadne do vašej modernej jedálne.
  • Bukové drevo → Bukové drevo je známe svojou pevnosťou a dlhou životnosťou. Nožičky stoličky Azarro sú vyrobené z tohto kvalitného materiálu, čo zaručuje jej stabilitu a odolnosť voči opotrebeniu.
  • Sedadlo a opierka → Sedadlo a opierka stoličky sú vyrobené z preglejky, ktorá je nielen pevná a odolná, ale aj pohodlná. Preglejka sa prispôsobí tvaru vášho tela, čím zabezpečí maximálny komfort pri sedení.
  • Rozmery 41 x 91 x 40 → Tieto rozmery zaručujú, že stolička Azarro sa zmestí do akéhokoľvek priestoru. Jej kompaktné rozmery umožňujú umiestnenie v menších priestoroch bez toho, aby ste museli obetovať pohodlie.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 41 cm,

  • Výška: 91 cm,

  • Hĺbka: 40 cm,

  • Výška sedáku: 46 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

voliteľné

Prevedenie

nožičky

drevo bukowe

Opierka

preglejka drevená

Sedadlo

preglejka drevená

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Hodnotenie zákazníkov

/jedalenske-kreslo-azarro-p-153672-1016-1016.html