Opis výrobku

Hľadáte stoličku, ktorá by sa hodila do vášho interiéru? Predstavujeme vám stoličku Azarro s čalúneným sedadlom - tmavobežová Vena 7 / čierne nohy.

Táto stolička je nielen funkčná, ale aj vizuálne atraktívna. S jej tmavobežovým čalúneným sedadlom a čiernymi nožičkami pridá do vášho priestoru štýlový dotyk. Jej dizajn je jednoduchý, ale elegantný, čo z nej robí ideálny doplnok pre akýkoľvek štýl interiéru.

Stolička Azarro je vyrobená z masívu, čo zaručuje jej dlhú životnosť a stabilitu. Sedadlo je potiahnuté kvalitnou látkou Vena 7, ktorá je príjemná na dotyk a ľahko sa udržiava. Nohy sú tiež vyrobené z masívu, čo zaručuje stabilitu a odolnosť voči opotrebeniu.

Okrem toho, stolička Azarro ponúka vysokú úroveň komfortu. S výškou sedadla 48 cm a rozmermi 52 x 83 x 45 cm je ideálna na dlhé posedenia. Je plne zmontovaná, takže ju môžete použiť ihneď po doručení.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Exkluzívne farebné prevedenie → tmavobéžová farba sedadla a čierne nohy stoličky Azarro pridajú eleganciu a štýl každému interiéru.
  • Kvalitné materiály → sedadlo pokryté tkaninou Vena 7 a nohy z masívu garantujú dlhú životnosť a odolnosť stoličky.
  • Komfort sedenia → čalúnnické popruhy a drevená opierka sú navrhnuté tak, aby zabezpečili maximálny komfort pri každom sedení.
  • Bez montáže → stolička je úplne zmontovaná, takže ju môžete ihneď po doručení umiestniť na svoje miesto.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 52 cm,

  • Výška: 83 cm,

  • Hĺbka: 45 cm,

  • Výška sedáku: 48 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farba

tmavá béžová

Druh

Vena 7

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Prevedenie

Sedadlo

čalúnnické popruhy

Ďalšie informácie
Čalúnnické pásy sú pásy z elastického materiálu, ktoré sú strategicky umiestnené v čalúnení sedadla. Ich hlavnou výhodou je, že poskytujú primerané napätie a pružnosť, čo sa prejavuje v trvalej podpore tela. Zabezpečujú rovnomerné rozloženie hmotnosti používateľa na celú plochu sedadla, čím sa eliminuje tlak na jednotlivé body. Popruhy čalúnenia prispievajú aj k odolnosti sedadla. Vďaka nim si nábytok zachováva svoju pôvodnú podobu dlhé roky. Čalúnnické pásy zabraňujú deformácii, poskytujú dlhodobú oporu a pohodlie.

Sedadlo

vlnité pružiny

Ďalšie informácie
Vlnité pružiny sú inovatívnym riešením na vyplnenie sedadiel čalúneného nábytku. Vyznačujú sa výnimočnou pružnosťou a trvanlivosťou, čím poskytujú jedinečné pohodlie a dlhotrvajúcu oporu. Prispôsobujú sa vášmu telu, rovnomerne rozdeľujú hmotnosť a eliminujú tlak na kontaktné body. Okrem toho vlnité pružiny poskytujú vynikajúce vetranie. Vlnité pružiny sú najlepším riešením pre tých, ktorí si cenia pohodlie, odolnosť a relaxačný odpočinok.

nožičky

masiv

Ďalšie informácie
Presvedčte sa o výnimočnej kvalite a šarme nábytku s nohami z masívneho dreva. Táto masívna konštrukcia dodá vášmu interiéru eleganciu a odolnosť. Masívne drevo je symbolom remeselnej zručnosti a prírodnej krásy, ktorá obohatí každú miestnosť. Pocítite pevnosť a stabilitu, ktorá zaručuje dlhodobé používanie a odolnosť pri každodennom používaní. Drevo navyše dodáva nábytku jedinečný charakter a teplo, čím vytvára vo vašom domove príjemnú atmosféru. Výberom nábytku s nohami z masívneho dreva investujete do trvalej krásy a výnimočného štýlu.

polyuretánová pena

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou. Ide o inovatívny materiál, ktorý poskytuje vynikajúcu oporu a výnimočné pohodlie. Polyuretánová pena je pružný a elastický materiál, ktorý sa dokonale prispôsobí vášmu telu a poskytuje optimálnu oporu chrbta a pohodlné sedenie počas dlhých hodín. Jej výhody sa nekončia pohodlím - polyuretánová pena je tiež mimoriadne trvanlivá a odolná voči deformácii. Vďaka tomu si nábytok s polyuretánovou penou zachováva svoj pôvodný tvar aj po intenzívnom používaní. Okrem toho je polyuretánová pena hypoalergénna a ľahko sa čistí, takže je ideálna pre alergikov.

Opierka

preglejka drevená

Ďalšie vlastnosti

Opierky rúk

nie

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Hodnotenie zákazníkov

/jedalenske-kreslo-azarro---tmavobezova-vena-7---cierna-p-153458-1016-1016.html