Opis výrobku

Hľadáte dokonalú stoličku, ktorá oživí váš interiér a poskytne vám maximálny komfort? Predstavujeme vám drevenú stoličku Valerii - tmavozelený Monolith 37 / čierne nohy.

Táto stolička je skvostom pre každý domov. Jej tmavozelená farba a elegantné čierne nožičky z bukového masívu pridávajú štýl a sofistikovanosť. Jej dizajn je jednoduchý, ale výrazný, čo ju robí skvelým doplnkom do akejkoľvek miestnosti.

Stolička Valerii nie je len o dizajne, je aj o kvalite. Jej sedadlo je vyrobené z čalúnnických popruhov, ktoré zaručujú dlhú životnosť a pohodlie. Nožičky z bukového masívu sú pevné a stabilné. Navyše, je plne zmontovaná, takže si nemusíte robiť starosti s montážou.

Ale to nie je všetko. Táto stolička je aj mimoriadne praktická. S rozmermi 51 x 85 x 44 cm sa zmestí do akejkoľvek miestnosti a vďaka výške sedadla 49 cm poskytuje ideálnu polohu pre pohodlné sedenie. Je teda ideálnym riešením pre každého, kto hľadá kombináciu štýlu, kvality a funkčnosti.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Exkluzívne farebné prevedenie → Stolička Valerii s tmavozeleným poťahom a čiernymi nohami je elegantným doplnkom do každého interiéru. Jej očarujúca farba dodáva priestoru hĺbku a vytvára atmosféru luxusu.
  • Komfort sedenia → Vďaka čalúnnickým popruhom a výške sedáka 49 cm stolička zabezpečuje optimálny komfort a podporu. Ideálna na dlhé večere alebo relax po náročnom dni.
  • Odolné materiály → Sedadlo pokryté tkaninou Monolith 37 a nožičky z bukového masívu zaručujú dlhú životnosť stoličky. Tento nábytok je plne zmontovaný a pripravený na použitie hneď po rozbalení.
  • Univerzálny dizajn → Či už hľadáte stoličku do jedálne, obývačky alebo spálne, Valerii je všestranným riešením. Jej minimalistický dizajn a tmavozelená farba sa hodí do rôznych štýlov interiéru.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 51 cm,

  • Výška: 85 cm,

  • Hĺbka: 44 cm,

  • Výška sedáku: 49 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farba

tmavá zelená

Druh

Monolith 37

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Prevedenie

nožičky

bukový masív

Sedadlo

čalúnnické popruhy

Ďalšie informácie
Čalúnnické pásy sú pásy z elastického materiálu, ktoré sú strategicky umiestnené v čalúnení sedadla. Ich hlavnou výhodou je, že poskytujú primerané napätie a pružnosť, čo sa prejavuje v trvalej podpore tela. Zabezpečujú rovnomerné rozloženie hmotnosti používateľa na celú plochu sedadla, čím sa eliminuje tlak na jednotlivé body. Popruhy čalúnenia prispievajú aj k odolnosti sedadla. Vďaka nim si nábytok zachováva svoju pôvodnú podobu dlhé roky. Čalúnnické pásy zabraňujú deformácii, poskytujú dlhodobú oporu a pohodlie.

Sedadlo

vlnité pružiny

Ďalšie informácie
Vlnité pružiny sú inovatívnym riešením na vyplnenie sedadiel čalúneného nábytku. Vyznačujú sa výnimočnou pružnosťou a trvanlivosťou, čím poskytujú jedinečné pohodlie a dlhotrvajúcu oporu. Prispôsobujú sa vášmu telu, rovnomerne rozdeľujú hmotnosť a eliminujú tlak na kontaktné body. Okrem toho vlnité pružiny poskytujú vynikajúce vetranie. Vlnité pružiny sú najlepším riešením pre tých, ktorí si cenia pohodlie, odolnosť a relaxačný odpočinok.

polyuretánová pena

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou. Ide o inovatívny materiál, ktorý poskytuje vynikajúcu oporu a výnimočné pohodlie. Polyuretánová pena je pružný a elastický materiál, ktorý sa dokonale prispôsobí vášmu telu a poskytuje optimálnu oporu chrbta a pohodlné sedenie počas dlhých hodín. Jej výhody sa nekončia pohodlím - polyuretánová pena je tiež mimoriadne trvanlivá a odolná voči deformácii. Vďaka tomu si nábytok s polyuretánovou penou zachováva svoj pôvodný tvar aj po intenzívnom používaní. Okrem toho je polyuretánová pena hypoalergénna a ľahko sa čistí, takže je ideálna pre alergikov.

Opierka

preglejka drevená

Ďalšie vlastnosti

Opierky rúk

nie

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Hodnotenie zákazníkov

/jedalenska-stolicka-valerii---tmavozeleny-monolith-37---cierne-nohy-p-153475-1016-1016.html