Opis výrobku

Hľadáte ideálnu stoličku, ktorá spája funkčnosť a štýl? Predstavujeme vám stoličku Valerii s čalúneným sedadlom - šedý Loft 19 / čierne nohy.

Tento produkt je skutočným zosobnením elegancie a jednoduchosti. Šedý poťah Loft 19 a čierne drevené nožičky vytvárajú harmonický kontrast, ktorý dodá vášmu priestoru moderný a sofistikovaný vzhľad. Vďaka netradičnej farebnej kombinácii sa stane výrazným prvkom vášho interiéru.

Stolička Valerii sa môže pochváliť nielen skvelým dizajnom, ale aj vysokou kvalitou spracovania. Jej sedadlo je vyrobené z čalúnených popruhov, ktoré zaručujú pohodlie aj počas dlhšieho sedenia. Nožičky z masívu sú stabilné a odolné, takže stolička vydrží aj intenzívne používanie. Navyše, nábytok je plne zmontovaný, takže si nevyžaduje žiadnu montáž.

Okrem estetických a technických výhod ponúka stolička Valerii aj praktické riešenia. S rozmermi 51 x 85 x 44 cm a výškou sedadla 49 cm je ideálna pre rôzne typy stolov a priestorov. Jej univerzálny dizajn a funkčnosť ju predurčujú nielen do jedálne, ale aj do pracovne alebo obývačky.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Kompaktné rozmery → Stolička Valerii sa vyznačuje kompaktnými rozmermi 51 x 85 x 44 cm, čo umožňuje jej bezproblémové umiestnenie v rôznych priestoroch. Šírka, výška a hĺbka sú ideálne pre pohodlné sedenie.
  • Pohodlné sedadlo → Vysoká kvalita sedadla zaručuje maximálne pohodlie pri sedení. Výška sedadla 49 cm je ideálna pre dlhodobé sedenie bez nepohodlia.
  • Vysokokvalitný materiál → Stolička je vyrobená z masívu, čo zaručuje jej dlhú životnosť a odolnosť voči opotrebeniu. Poťahová látka Loft 19 je príjemná na dotyk a ľahko sa udržiava.
  • Moderný dizajn → Sivá farba sedadla v kombinácii s čiernymi nožičkami dodáva stoličke moderný a štýlový vzhľad. Je ideálna pre interiéry v štýle loft.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 51 cm,

  • Výška: 85 cm,

  • Hĺbka: 44 cm,

  • Výška sedáku: 49 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farba

sivá

Druh

Loft 19 sivá

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Prevedenie

Sedadlo

čalúnnické popruhy

Ďalšie informácie
Čalúnnické pásy sú pásy z elastického materiálu, ktoré sú strategicky umiestnené v čalúnení sedadla. Ich hlavnou výhodou je, že poskytujú primerané napätie a pružnosť, čo sa prejavuje v trvalej podpore tela. Zabezpečujú rovnomerné rozloženie hmotnosti používateľa na celú plochu sedadla, čím sa eliminuje tlak na jednotlivé body. Popruhy čalúnenia prispievajú aj k odolnosti sedadla. Vďaka nim si nábytok zachováva svoju pôvodnú podobu dlhé roky. Čalúnnické pásy zabraňujú deformácii, poskytujú dlhodobú oporu a pohodlie.

Sedadlo

vlnité pružiny

Ďalšie informácie
Vlnité pružiny sú inovatívnym riešením na vyplnenie sedadiel čalúneného nábytku. Vyznačujú sa výnimočnou pružnosťou a trvanlivosťou, čím poskytujú jedinečné pohodlie a dlhotrvajúcu oporu. Prispôsobujú sa vášmu telu, rovnomerne rozdeľujú hmotnosť a eliminujú tlak na kontaktné body. Okrem toho vlnité pružiny poskytujú vynikajúce vetranie. Vlnité pružiny sú najlepším riešením pre tých, ktorí si cenia pohodlie, odolnosť a relaxačný odpočinok.

nožičky

masiv

Ďalšie informácie
Presvedčte sa o výnimočnej kvalite a šarme nábytku s nohami z masívneho dreva. Táto masívna konštrukcia dodá vášmu interiéru eleganciu a odolnosť. Masívne drevo je symbolom remeselnej zručnosti a prírodnej krásy, ktorá obohatí každú miestnosť. Pocítite pevnosť a stabilitu, ktorá zaručuje dlhodobé používanie a odolnosť pri každodennom používaní. Drevo navyše dodáva nábytku jedinečný charakter a teplo, čím vytvára vo vašom domove príjemnú atmosféru. Výberom nábytku s nohami z masívneho dreva investujete do trvalej krásy a výnimočného štýlu.

polyuretánová pena

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou. Ide o inovatívny materiál, ktorý poskytuje vynikajúcu oporu a výnimočné pohodlie. Polyuretánová pena je pružný a elastický materiál, ktorý sa dokonale prispôsobí vášmu telu a poskytuje optimálnu oporu chrbta a pohodlné sedenie počas dlhých hodín. Jej výhody sa nekončia pohodlím - polyuretánová pena je tiež mimoriadne trvanlivá a odolná voči deformácii. Vďaka tomu si nábytok s polyuretánovou penou zachováva svoj pôvodný tvar aj po intenzívnom používaní. Okrem toho je polyuretánová pena hypoalergénna a ľahko sa čistí, takže je ideálna pre alergikov.

Opierka

preglejka drevená

Ďalšie vlastnosti

Opierky rúk

nie

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Hodnotenie zákazníkov

/jedalenska-stolicka-valerii---sedy-loft-19---cierne-nohy-p-153472-1016-1016.html