Opis výrobku

Hľadáte ideálnu stoličku, ktorá oživí váš interiér? Predstavujeme vám stoličku Remin s čalúneným sedadlom - Inari 91 / biela.

Prvým, čo vás na tejto stoličke zaujme, je jej elegantný dizajn. Biely korpus v kontraste so sivou poťahovou látkou Inari 91 dodá vášmu priestoru moderný a štýlový vzhľad. Šírka 45 cm a výška 92 cm sú ideálne rozmery pre každú domácnosť.

Stolička Remin je vyrobená z masívu, čo zaručuje jej dlhú životnosť a stabilitu. Ďalšou výhodou je, že je plne zmontovaná, takže nie je potrebná žiadna montáž. Výška sedáka 45 cm zabezpečuje maximálny komfort pri sedení.

Hĺbka 43 cm umožňuje ľahké zasunutie pod stôl, čím šetrí priestor v menších miestnostiach. Navyše, jej čalúnené sedadlo poskytuje pohodlie, ktoré oceníte pri každom použití.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Vysoká kvalita materiálu → Stolička Remin je vyrobená z masívu, čo zaručuje dlhú životnosť a stabilitu. Tento produkt je ideálny pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivosť a trvanlivosť.
  • Moderný dizajn → Biely korpus stoličky Remin, doplnený o sivý poťah Inari 91, dodáva interiéru moderný a elegantný vzhľad. Tento nábytok prinesie sviežosť a štýl do každého priestoru.
  • Komfort sedenia → S výškou sedáka 45 cm a mäkkým čalúnením, stolička Remin poskytuje maximálny komfort. Je to ideálna voľba pre dlhé večere pri večeri alebo pri práci.
  • Bez nutnosti montáže → Stolička Remin prichádza plne zmontovaná, takže ju môžete ihneď použiť. Žiadne komplikované návody na montáž, žiadne stratené skrutky - len pohodlie a štýl.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 45 cm,

  • Výška: 92 cm,

  • Hĺbka: 43 cm,

  • Výška sedáku: 45 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farba

sivá

Druh

Inari 91

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

biely

Prevedenie

Korpus

masiv

Ďalšie informácie
Masívne drevo je jedinečná surovina, ktorá poskytuje pevný základ pre korpus nábytku. Jeho prirodzená pevnosť a odolnosť zaručujú robustnú konštrukciu, ktorá vydrží dlhé roky intenzívneho používania. Drevo Lite sa vyznačuje aj krásnou povrchovou úpravou a elegantným vzhľadom, čo dodáva nábytku prestíž a štýl. Vďaka svojej výnimočnej odolnosti poskytuje nábytok z masívneho dreva nielen spoľahlivú oporu, ale aj dlhotrvajúcu kvalitu, ktorá odolá skúške času. Je ideálny pre tých, ktorí hľadajú kvalitný nábytok, ktorý dodá ich interiéru šarm a charakter. Keď investujete do nábytku z masívneho dreva, investujete do odolnosti, krásy a dlhodobej hodnoty.

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

15 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

56 cm x 97 cm x 56 cm

Hodnotenie zákazníkov

/jedalenska-stolicka-remin---inari-91---biela-p-152638-1016-1016.html