Opis výrobku

Hľadáte dokonalú stoličku pre vašu jedálňu alebo kuchyňu? Predstavujeme vám Stoličku drevenú Platinum 5 s čalúneným sedadlom - námornícka modrá Salvador 05 / Nohy buk.

Stolička vás okamžite zaujme svojim jedinečným dizajnom. Námorníckomodrá farba sedadla dodáva stoličke svieži a moderný vzhľad, ktorý oživí akékoľvek prostredie. Kontrast medzi modrou a prirodzenou farbou bukových nôh vytvára harmonickú kombináciu, ktorá sa hodí do rôznych štýlov interiéru.

Stolička Platinum je vyrábaná s dôrazom na kvalitu a trvácnosť. Sedadlo je čalúnené v kvalitnej látke, ktorá je nielen pekná na pohľad, ale aj príjemná na dotyk. Nohy stoličky sú vyrobené z masívneho buka, čo zaručuje dlhú životnosť a stabilitu. Navyše, stolička je plne zmontovaná, takže ju môžete ihneď po doručení použiť.

Napriek svojej kompaktnej veľkosti (šírka 41 cm, výška 91 cm, hĺbka 40 cm) ponúka stolička vysokú mieru pohodlia. Výška sedadla 46 cm je ideálna pre dlhé hodiny strávené pri stole, či už pri jedle, práci alebo relaxe. Drevená opierka preglejka zabezpečuje správnu polohu chrbta a podporuje zdravé sedenie.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Stolička drevená Platinum 5 Stolička je skutočným klenotom každého interiéru. Jej námornícka modrá farba dodá vášmu priestoru štýl a eleganciu. Je ideálna pre tých, ktorí hľadajú komfort a kvalitu.
  • Rozmery 41 x 91 x 40 Tieto rozmery robia stoličku ideálnou pre malé aj veľké priestory. Je dostatočne kompaktná, aby sa zmestila kamkoľvek, ale zároveň poskytuje dostatok sedacieho priestoru pre pohodlie.
  • Prevedenie nožičky: bukový masív Robustné nohy z bukového dreva zaručujú dlhú životnosť a stabilitu. Sú odolné voči poškriabaniu a odieraniu, takže stolička bude vyzerať ako nová aj po rokoch používania.
  • Poťahová látka: Salvador 5 Aubergine SIC Tkanina je nielen krásna na pohľad, ale aj príjemná na dotyk. Je odolná voči zašpineniu a ľahko sa čistí, čo je ideálne pre rodiny s deťmi alebo domácnosti s domácimi zvieratami.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 41 cm,

  • Výška: 91 cm,

  • Hĺbka: 40 cm,

  • Výška sedáku: 46 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farba

námornícka modrá

Druh

Salvador 5 Aubergine SIC

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

buk

Prevedenie

polyuretánová pena

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou. Ide o inovatívny materiál, ktorý poskytuje vynikajúcu oporu a výnimočné pohodlie. Polyuretánová pena je pružný a elastický materiál, ktorý sa dokonale prispôsobí vášmu telu a poskytuje optimálnu oporu chrbta a pohodlné sedenie počas dlhých hodín. Jej výhody sa nekončia pohodlím - polyuretánová pena je tiež mimoriadne trvanlivá a odolná voči deformácii. Vďaka tomu si nábytok s polyuretánovou penou zachováva svoj pôvodný tvar aj po intenzívnom používaní. Okrem toho je polyuretánová pena hypoalergénna a ľahko sa čistí, takže je ideálna pre alergikov.

Opierka

preglejka drevená

nožičky

bukový masív

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Hodnotenie zákazníkov

/jedalenska-stolicka-platinum-5---tmavomodra-salvador-05---nohy-buk-p-153495-1016-1016.html