Opis výrobku

Hľadáte ideálnu stoličku pre Váš moderný interiér? Predstavujeme Vám drevenú stoličku Platinum 5 s čalúneným sedadlom - námornícka modrá Salvador 05 / čierne nožičky.

Jej námornícky modrá farba a čierne nožičky pridajú do Vášho priestoru jedinečný charakter. Dizajn stoličky je elegantný a sofistikovaný, dokonale sa hodí do každej miestnosti.

Stolička je vyrobená z bukového masívu - materiálu známeho svojou odolnosťou a dlhovekosťou. Sedačka je čalúnená látkou, ktorá je príjemná na dotyk a ľahko sa udržiava. Rozmery 41 x 91 x 40 cm sú ideálne pre pohodlné sedenie.

Okrem toho, stolička nevyžaduje montáž - je plne zmontovaná a pripravená na použitie. Vďaka výške sedadla 46 cm je ideálna pre dlhé večery pri pohári vína alebo pri rodinnej večeri. Jej praktickosť a funkčnosť Vás určite presvedčia.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Štýlový dizajn Prinesie do vášho interiéru eleganciu a šarm. Jej dizajn je ideálny pre moderné a tradičné priestory
  • Kvalitné materiály Výrobok je vyrobený z kvalitného bukového masívu a preglejkovej drevenej opierky, ktoré zaručujú dlhú životnosť a odolnosť voči opotrebeniu. Poťahová látka Salvador 5 Aubergine SIC je príjemná na dotyk a ľahko sa udržiava
  • Komfort sedenia Výška sedáka 46 cm a rozmery 41 x 91 x 40 cm zaručujú pohodlné sedenie po dlhú dobu. Či už pri rodinnej večeri alebo pri práci, táto stolička vám poskytne maximálny komfort
  • Jednoduchá montáž Nábytok je plne zmontovaný, takže sa nemusíte obávať komplikovanej montáže. Stačí ho jednoducho umiestniť na požadované miesto a môžete ho začať ihneď používať

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 41 cm,

  • Výška: 91 cm,

  • Hĺbka: 40 cm,

  • Výška sedáku: 46 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farba

námornícka modrá

Druh

Salvador 5 Aubergine SIC

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Prevedenie

polyuretánová pena

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou. Ide o inovatívny materiál, ktorý poskytuje vynikajúcu oporu a výnimočné pohodlie. Polyuretánová pena je pružný a elastický materiál, ktorý sa dokonale prispôsobí vášmu telu a poskytuje optimálnu oporu chrbta a pohodlné sedenie počas dlhých hodín. Jej výhody sa nekončia pohodlím - polyuretánová pena je tiež mimoriadne trvanlivá a odolná voči deformácii. Vďaka tomu si nábytok s polyuretánovou penou zachováva svoj pôvodný tvar aj po intenzívnom používaní. Okrem toho je polyuretánová pena hypoalergénna a ľahko sa čistí, takže je ideálna pre alergikov.

Opierka

preglejka drevená

nožičky

bukový masív

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Hodnotenie zákazníkov

/jedalenska-stolicka-platinum-5---tmavomodra-salvador-05---cierne-nozicky-p-153493-1016-1016.html