Opis výrobku

Hľadáte ideálnu stoličku, ktorá by sa hodila do vášho moderného interiéru? Predstavujeme vám Stoličku drevenú Platinum 4 so šedým tapicerovaným sedadlom - Salvador 17 / čierne nožičky.

Táto stolička sa vyznačuje svojím štýlovým a moderným dizajnom. Jej šedé tapicerované sedadlo perfektne dopĺňa čierne drevené nožičky, čo vytvára elegantnú a sofistikovanú kombináciu, ktorá sa hodí do každého interiéru.

Vyrobená z kvalitného bukového masívu, táto stolička je nielen pekná na pohľad, ale aj veľmi odolná. Je plne zmontovaná, takže nevyžaduje žiadnu montáž. S rozmery 41 x 91 x 40 cm a výškou sedáka 46 cm je ideálna pre každodenné použitie.

Okrem toho je táto stolička veľmi praktická. Jej ľahká konštrukcia umožňuje jednoduché presúvanie, zatiaľ čo pohodlné sedadlo zabezpečuje maximálny komfort pri sedení. Či už hľadáte stoličku do jedálne, kuchyne alebo obývačky, táto stolička je ideálnou voľbou.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Vysoce kvalitní materiály Je vyrobena z masivního bukového dřeva a kvalitního preglejky, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost
  • Pohodlné sezení Poskytuje maximální pohodlí při sezení, takže si můžete užívat dlouhé hodiny u stolu bez nepohodlí
  • Moderní design Černé nožičky a šedý potah dodávají stoličce moderní a elegantní vzhled, který se snadno hodí do jakéhokoli interiéru
  • Bez nutnosti montáže Stolička je dodávána plně sestavená, takže ji můžete ihned po rozbalení umístit do své jídelny nebo obývacího pokoje

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 41 cm,

  • Výška: 91 cm,

  • Hĺbka: 40 cm,

  • Výška sedáku: 46 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Druh

Salvador 15 Anthracite SIC

Farba

sivá

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Prevedenie

polyuretánová pena

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou. Ide o inovatívny materiál, ktorý poskytuje vynikajúcu oporu a výnimočné pohodlie. Polyuretánová pena je pružný a elastický materiál, ktorý sa dokonale prispôsobí vášmu telu a poskytuje optimálnu oporu chrbta a pohodlné sedenie počas dlhých hodín. Jej výhody sa nekončia pohodlím - polyuretánová pena je tiež mimoriadne trvanlivá a odolná voči deformácii. Vďaka tomu si nábytok s polyuretánovou penou zachováva svoj pôvodný tvar aj po intenzívnom používaní. Okrem toho je polyuretánová pena hypoalergénna a ľahko sa čistí, takže je ideálna pre alergikov.

Opierka

preglejka drevená

nožičky

bukový masív

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Hodnotenie zákazníkov

/jedalenska-stolicka-platinum-4---sedy-salvador-17---cierne-nozicky-p-153488-1016-1016.html