Opis výrobku

Hľadáte dokonalú stoličku, ktorá spája pohodlie a štýl? Predstavujeme vám stoličku Platinum 4 s čalúneným sedadlom - béžový Salvador 02 / čierne nohy.

Táto stolička je skutočným skvostom v našej ponuke. Jej béžový poťah dodáva eleganciu a sofistikovanosť každému interiéru. Čierne nožičky z masívu zase zaručujú stabilitu a dlhú životnosť.

Stolička má rozmery 41 x 91 x 40 cm, čo z nej robí ideálny doplnok do každej jedálne alebo obývačky. Je plne zmontovaná, takže si nevyžaduje ďalšiu montáž. Prevedenie opierky z drevenej preglejky zaručuje pohodlie pri sedení.

Výška sedáka 46 cm zaručuje maximálne pohodlie. Táto stolička je nielen krásna, ale aj praktická a pohodlná. Je to dokonalý doplnok pre každého, kto si potrpí na kvalite a štýle.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Exkluzívny dizajn → Stolička Platinum 4 s čalúneným sedákom v béžovej farbe Salvador 02 a čiernymi nohami je dokonalým doplnkom pre každý interiér. Jej jedinečný vzhľad a štýlové prevedenie z nej robia skutočný klenot.
  • Kvalitné materiály → Masívne nožičky a drevená opierka zaručujú dlhú životnosť a stabilitu. Poťahová látka Salvador 2 Agmamito je odolná a ľahko sa udržiava, takže stolička bude dlho ako nová.
  • Komfort → Vďaka výške sedáka 46 cm a rozmere 41 x 91 x 40 cm je táto stolička veľmi pohodlná. Čalúnené sedadlo zabezpečuje maximálny komfort pri sedení.
  • Bez montáže → Stolička je plne zmontovaná, takže ju môžete ihneď po doručení využívať. Žiadne komplikované montáže ani návody, jednoducho ju postavíte na svoje miesto a môžete začať využívať jej pohodlie a funkčnosť.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 41 cm,

  • Výška: 91 cm,

  • Hĺbka: 40 cm,

  • Výška sedáku: 46 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farba

béžová

Druh

Salvador 2 Agmamito

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Prevedenie

nožičky

masiv

Ďalšie informácie
Presvedčte sa o výnimočnej kvalite a šarme nábytku s nohami z masívneho dreva. Táto masívna konštrukcia dodá vášmu interiéru eleganciu a odolnosť. Masívne drevo je symbolom remeselnej zručnosti a prírodnej krásy, ktorá obohatí každú miestnosť. Pocítite pevnosť a stabilitu, ktorá zaručuje dlhodobé používanie a odolnosť pri každodennom používaní. Drevo navyše dodáva nábytku jedinečný charakter a teplo, čím vytvára vo vašom domove príjemnú atmosféru. Výberom nábytku s nohami z masívneho dreva investujete do trvalej krásy a výnimočného štýlu.

polyuretánová pena

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou. Ide o inovatívny materiál, ktorý poskytuje vynikajúcu oporu a výnimočné pohodlie. Polyuretánová pena je pružný a elastický materiál, ktorý sa dokonale prispôsobí vášmu telu a poskytuje optimálnu oporu chrbta a pohodlné sedenie počas dlhých hodín. Jej výhody sa nekončia pohodlím - polyuretánová pena je tiež mimoriadne trvanlivá a odolná voči deformácii. Vďaka tomu si nábytok s polyuretánovou penou zachováva svoj pôvodný tvar aj po intenzívnom používaní. Okrem toho je polyuretánová pena hypoalergénna a ľahko sa čistí, takže je ideálna pre alergikov.

Opierka

preglejka drevená

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Hodnotenie zákazníkov

/jedalenska-stolicka-platinum-4---bezovy-salvador-02---cierne-nohy-p-153480-1016-1016.html