Opis výrobku

Hľadáte ideálnu stoličku, ktorá spája funkčnosť a eleganciu? Predstavujeme vám Platinum 4 s čalúneným sedadlom - béžový Salvador 02 / buk.

Jej elegantný dizajn v béžovej farbe s bukovými nohami je skutočne nádherný. Táto stolička je ideálnym doplnkom pre každý interiér.

Stolička je vyrobená z masívneho buku, čo zaručuje jej dlhú životnosť a stabilitu. Sedadlo je čalúnené látkou Salvador 2 Agmamito, ktorá je príjemná na dotyk a ľahko sa udržiava. Navyše, nábytok je plne zmontovaný, takže montáž nie je potrebná.

S rozmermi 41 x 91 x 40 cm a výškou sedáka 46 cm stolička ponúka pohodlné a ergonomické sedenie. Jej praktickosť a funkčnosť je doplnená estetickým vzhľadom, ktorý oživí každý interiér.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Bezpečná a pohodlná → Stolička Platinum 4 je vysoká 91 cm, šírka 41 cm a hĺbka 40 cm zabezpečuje dostatok miesta pre Vaše pohodlie.
  • Estetický vzhľad → Nohy z bukového dreva v kombinácii s béžovým poťahom Salvador 02 dodávajú stoličke elegantný a moderný vzhľad. Tento nábytok sa hodí do každého interiéru, či už je to kuchyňa, obývačka alebo pracovňa.
  • Vysoká kvalita materiálov → Použitie bukového masívu a drevenej preglejky v opierke zaručuje dlhú životnosť a odolnosť stoličky. Poťahová látka Salvador 2 Agmamito je príjemná na dotyk a ľahko sa udržiava.
  • Praktická a funkčná → Stolička je plne zmontovaná, takže sa nemusíte trápiť s jej montážou. Môžete ju hneď použiť a vychutnať si jej pohodlie a funkčnosť. Výška sedáka 46 cm je ideálna na dlhodobé sedenie.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 41 cm,

  • Výška: 91 cm,

  • Hĺbka: 40 cm,

  • Výška sedáku: 46 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farba

béžová

Druh

Salvador 2 Agmamito

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

buk

Prevedenie

nožičky

bukový masív

polyuretánová pena

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou. Ide o inovatívny materiál, ktorý poskytuje vynikajúcu oporu a výnimočné pohodlie. Polyuretánová pena je pružný a elastický materiál, ktorý sa dokonale prispôsobí vášmu telu a poskytuje optimálnu oporu chrbta a pohodlné sedenie počas dlhých hodín. Jej výhody sa nekončia pohodlím - polyuretánová pena je tiež mimoriadne trvanlivá a odolná voči deformácii. Vďaka tomu si nábytok s polyuretánovou penou zachováva svoj pôvodný tvar aj po intenzívnom používaní. Okrem toho je polyuretánová pena hypoalergénna a ľahko sa čistí, takže je ideálna pre alergikov.

Opierka

preglejka drevená

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Hodnotenie zákazníkov

/jedalenska-stolicka-platinum-4---bezovy-salvador-02---bukove-nohy-p-153481-1016-1016.html