Opis výrobku

Hľadáte ideálnu stoličku, ktorá by dokonale doplnila váš interiér? Spoznajte Stoličku drevenú Estan s čalúneným sedadlom - Inari 26 / Dub sonoma.

Táto stolička je vizuálnym majstrovským dielom. Jej dizajn v odtieňi dub sonoma pridá do vášho priestoru prírodný dotyk, zatiaľ čo béžový poťah Inari 26 dodáva eleganciu a sofistikovanosť. Je to ideálny doplnok pre každý interiér, ktorý oceníte nielen vy, ale aj vaši hostia.

Stolička Estan je nielen krásna, ale aj vysoko kvalitná. Je vyrobená z masívu, čo zaručuje jej dlhú životnosť a odolnosť. Rozmery 45 x 98 x 43 cm sú ideálne pre každú domácnosť. A to najlepšie na tom je, že tento nábytok je plne zmontovaný, takže sa nemusíte obávať žiadnej montáže.

Ale táto stolička nie je len o vzhľade a kvalite. Je tiež mimoriadne funkčná. Výška sedadla 45 cm je ideálna pre pohodlné sedenie, či už pri stolovaní alebo pri odpočinku. Je to praktický a štýlový doplnok, ktorý zaručene oceníte v každodennom živote.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Masívny korpus → Stolička Estan v odtieni dub sonoma zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči poškodeniu. Tento produkt je ideálny pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivosť a trvácnosť.
  • Čalúnené sedadlo → Pohodlné sedenie je zabezpečené vďaka čalúnenému sedadlu pokrytému látkou Inari 26 v béžovej farbe. To zaručuje maximálny komfort pri dlhodobom sedení.
  • Plne zmontovaný → Ďalšou výhodou je, že stolička Estan prichádza plne zmontovaná. To znamená, že ju po doručení môžete ihneď používať bez nutnosti montáže.
  • Optimálne rozmery → S rozmermi 45 x 98 x 43 cm a výškou sedáka 45 cm sa stolička Estan ľahko prispôsobí vašim priestorovým potrebám a poskytne vám dostatočné pohodlie pri sedení.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 45 cm,

  • Výška: 98 cm,

  • Hĺbka: 43 cm,

  • Výška sedáku: 45 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Druh

Inari 26

Farba

béžová

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

dub sonoma

Prevedenie

Korpus

masiv

Ďalšie informácie
Masívne drevo je jedinečná surovina, ktorá poskytuje pevný základ pre korpus nábytku. Jeho prirodzená pevnosť a odolnosť zaručujú robustnú konštrukciu, ktorá vydrží dlhé roky intenzívneho používania. Drevo Lite sa vyznačuje aj krásnou povrchovou úpravou a elegantným vzhľadom, čo dodáva nábytku prestíž a štýl. Vďaka svojej výnimočnej odolnosti poskytuje nábytok z masívneho dreva nielen spoľahlivú oporu, ale aj dlhotrvajúcu kvalitu, ktorá odolá skúške času. Je ideálny pre tých, ktorí hľadajú kvalitný nábytok, ktorý dodá ich interiéru šarm a charakter. Keď investujete do nábytku z masívneho dreva, investujete do odolnosti, krásy a dlhodobej hodnoty.

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

15 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

56 cm x 97 cm x 56 cm

Hodnotenie zákazníkov

/jedalenska-stolicka-estan---inari-26---dub-sonoma-p-152701-1016-1016.html