Opis výrobku

Hľadáte dokonalú stoličku, ktorá oživí váš interiér? Predstavujeme vám stoličku Erota s čalúneným sedadlom - Inari 26 / Dub sonoma.

Jej dizajn je jednoduchý, ale elegantný, čo umožňuje jej bezproblémové zapadnutie do akéhokoľvek interiéru. Farba dub sonoma a béžový poťah Inari 26 dodávajú stoličke sofistikovaný vzhľad.

Stolička Erota je vyrobená z masívu, čo zaručuje jej dlhú životnosť a stabilitu. Jej rozmery sú 45 x 92 x 43 cm, takže sa ľahko zmestí do menších priestorov. Vďaka výške sedáka 45 cm poskytuje pohodlné sedenie.

Okrem toho, že táto stolička je vizuálne atraktívna, je aj veľmi praktická. Je plne zmontovaná, takže ju môžete hneď po doručení využívať. Čalúnené sedadlo poskytuje extra pohodlie, čo oceníte pri dlhšom sedení.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Exkluzívny dizajn → Stolička Erota prináša do vášho interiéru štýlový a moderný vzhľad, ktorý sa vďaka univerzálnemu dizajnu hodí do každej miestnosti.
  • Vysokokvalitný materiál → Korpus stoličky je vyrobený z masívu, čo zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči opotrebeniu. Vďaka tomu je stolička Erota ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivý a trvácny nábytok.
  • Pohodlné sedenie → Stolička je vybavená čalúneným sedadlom v béžovej farbe, ktoré zabezpečuje maximálne pohodlie pri sedení. Táto vlastnosť je obzvlášť dôležitá pri dlhodobom používaní stoličky, napríklad pri práci alebo pri stravovaní.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 45 cm,

  • Výška: 92 cm,

  • Hĺbka: 43 cm,

  • Výška sedáku: 45 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Druh

Inari 26

Farba

béžová

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

dub sonoma

Prevedenie

Korpus

masiv

Ďalšie informácie
Masívne drevo je jedinečná surovina, ktorá poskytuje pevný základ pre korpus nábytku. Jeho prirodzená pevnosť a odolnosť zaručujú robustnú konštrukciu, ktorá vydrží dlhé roky intenzívneho používania. Drevo Lite sa vyznačuje aj krásnou povrchovou úpravou a elegantným vzhľadom, čo dodáva nábytku prestíž a štýl. Vďaka svojej výnimočnej odolnosti poskytuje nábytok z masívneho dreva nielen spoľahlivú oporu, ale aj dlhotrvajúcu kvalitu, ktorá odolá skúške času. Je ideálny pre tých, ktorí hľadajú kvalitný nábytok, ktorý dodá ich interiéru šarm a charakter. Keď investujete do nábytku z masívneho dreva, investujete do odolnosti, krásy a dlhodobej hodnoty.

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

15 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

56 cm x 97 cm x 56 cm

Hodnotenie zákazníkov

/jedalenska-stolicka-erota---inari-26---dub-sonoma-p-152665-1016-1016.html