Opis výrobku

Hľadáte stoličku, ktorá zaujme nielen svojim dizajnom, ale aj komfortom? Spoznajte drevenú stoličku Erota s čalúneným sedadlom - Inari 23 / tmavý orech.

Táto stolička je dokonalým spojením elegancie a funkčnosti. Tmavý korpus a béžový poťah Inari 23 dodávajú stoličke štýlový vzhľad, ktorý sa hodí do každého interiéru. Jej široké sedadlo (45 cm) a výška (92 cm) zaručujú pohodlie pri každom posedení.

Stolička Erota je vyrobená z masívu, čo zaručuje jej dlhú životnosť a stabilitu. S rozmermi 45 x 92 x 43 cm sa zmestí do každého priestoru. Čalúnené sedadlo je nielen pohodlné, ale aj ľahko udržiavateľné.

Či už hľadáte stoličku do jedálne, kuchyne alebo obývačky, Stolička drevená Erota je ideálnou voľbou. Jej praktickosť a funkčnosť ocení každý, kto si rád vychutnáva pohodlie vlastného domova. Navyše, stolička je úplne zmontovaná, takže nevyžaduje žiadnu montáž.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Drevené prevedenie → dodáva stoličke Erota robustnosť a eleganciu, ktorá vydrží roky používania.
  • Čalúnené sedadlo v béžovej farbe → poskytuje pohodlné sedenie, zatiaľ čo jeho neutrálna farba umožňuje ľahké kombinovanie s ostatným nábytkom.
  • Optimálne rozmery 45 x 92 x 43 → umožňujú stoličku Erota umiestniť v akejkoľvek miestnosti bez obmedzenia priestoru.
  • Plne zmontovaný nábytok → znamená žiadne komplikácie s montážou. Stolička Erota prichádza pripravená k okamžitému použitiu.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 45 cm,

  • Výška: 92 cm,

  • Hĺbka: 43 cm,

  • Výška sedáku: 45 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Druh

Inari 23

Farba

béžová

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

tmavý orech

Prevedenie

Korpus

masiv

Ďalšie informácie
Masívne drevo je jedinečná surovina, ktorá poskytuje pevný základ pre korpus nábytku. Jeho prirodzená pevnosť a odolnosť zaručujú robustnú konštrukciu, ktorá vydrží dlhé roky intenzívneho používania. Drevo Lite sa vyznačuje aj krásnou povrchovou úpravou a elegantným vzhľadom, čo dodáva nábytku prestíž a štýl. Vďaka svojej výnimočnej odolnosti poskytuje nábytok z masívneho dreva nielen spoľahlivú oporu, ale aj dlhotrvajúcu kvalitu, ktorá odolá skúške času. Je ideálny pre tých, ktorí hľadajú kvalitný nábytok, ktorý dodá ich interiéru šarm a charakter. Keď investujete do nábytku z masívneho dreva, investujete do odolnosti, krásy a dlhodobej hodnoty.

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

15 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

56 cm x 97 cm x 56 cm

Hodnotenie zákazníkov

/jedalenska-stolicka-erota---inari-23---tmavy-orech-p-152693-1016-1016.html