Opis výrobku

Hľadáte čalúnenú stoličku pre váš moderný interiér? Predstavujeme vám stoličku Empoli 2 kov - šedý Vogue 14 / čierne nožičky.

Táto stolička je pravou voľbou pre tých, ktorí oceňujú kombináciu funkčnosti a elegantného dizajnu. So sivou poťahovou látkou Vogue 14 a čiernymi kovovými nohami sa stane skutočným klenotom v každom interiéri.

Stolička Empoli 2 kov je vyrobená z kvalitnej preglejky, čo zaručuje jej dlhú životnosť a stabilitu. Rozmery 51 x 92 x 44 cm a výška sedáka 49 cm poskytujú optimálny komfort pri sedení. Navyše, tento nábytok je plne zmontovaný, takže si nevyžaduje žiadnu montáž.

Okrem estetických vlastností ponúka táto stolička aj vysokú funkcionalitu. Jej čalúnené sedadlo a opierka poskytujú maximálny komfort, zatiaľ čo jej kovové nožičky zaručujú stabilitu a odolnosť. Táto stolička je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú kvalitný, funkčný a štýlový nábytok.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Stolička Empoli 2 kov Táto stolička je skutočnou ozdobou každej miestnosti. Jej šedý potah Vogue 14 Silver dodá vášmu interiéru štýlový a moderný vzhľad, zatiaľ čo čierne kovové nožičky zabezpečujú stabilitu a dlhú životnosť
  • Komfort sedenia S výškou sedáka 49 cm a rozmermi 51 x 92 x 44 cm stolička poskytuje ideálnu rovnováhu medzi komfortom a funkčnosťou. Je ideálna pre dlhé večere pri stole alebo len na chvíle oddychu
  • Prevedenie sedadla a opierky Sedadlo a opierka z preglejky zaručujú, že stolička bude nielen pevná a odolná, ale aj pohodlná. Je to ideálna voľba pre tých, ktorí hľadajú kvalitu a komfort v jednom
  • Plne zmontovaný nábytok Táto stolička prichádza plne zmontovaná, čo znamená, že ju môžete hneď po doručení umiestniť do miestnosti a používať. Žiadne komplikované montáže, žiadne starosti. Len pohodlie a štýl

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 51 cm,

  • Výška: 92 cm,

  • Hĺbka: 44 cm,

  • Výška sedáku: 49 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Druh

Vogue 14 Silver

Farba

sivá

Prevedenie

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

polyuretánová pena

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou. Ide o inovatívny materiál, ktorý poskytuje vynikajúcu oporu a výnimočné pohodlie. Polyuretánová pena je pružný a elastický materiál, ktorý sa dokonale prispôsobí vášmu telu a poskytuje optimálnu oporu chrbta a pohodlné sedenie počas dlhých hodín. Jej výhody sa nekončia pohodlím - polyuretánová pena je tiež mimoriadne trvanlivá a odolná voči deformácii. Vďaka tomu si nábytok s polyuretánovou penou zachováva svoj pôvodný tvar aj po intenzívnom používaní. Okrem toho je polyuretánová pena hypoalergénna a ľahko sa čistí, takže je ideálna pre alergikov.

Opierka

preglejka drevená

Sedadlo

preglejka drevená

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Hodnotenie zákazníkov

/jedalenska-stolicka-empoli-2---sedy-vogue-14---cierny-kov-p-153737-1016-1016.html