Opis výrobku

Hľadáte čalúnenú stoličku s kovovými nohami? Spoznajte stoličku Empoli - Monolith 77 / čierna.

Táto stolička vás zaujme svojím jedinečným dizajnom. Jej tmavomodrá farba a kovové nohy dodajú vášmu priestoru moderný a štýlový vzhľad.

Stolička Empoli je vyrobená z kvalitnej preglejky a je potiahnutá látkou Monolith 77. Rozmery sú 51 x 92 x 44, čo z nej robí ideálny doplnok do akejkoľvek miestnosti. Navyše, vďaka výške sedáka 49 cm poskytuje pohodlné a ergonomické sedenie.

Funkcionalita tejto stoličky je rovnako pôsobivá ako jej dizajn. Je plne zmontovaná a nevyžaduje žiadnu montáž, čo vám ušetrí čas a úsilie. Jej kovové nohy zaručujú stabilitu a dlhú životnosť, zatiaľ čo drevená preglejka poskytuje pevnosť a odolnosť.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Komfort sedenia → Stolička Empoli ponúka vysokú úroveň pohodlia vďaka svojmu čalúnenému sedadlu a opierke. To znamená, že môžete stráviť dlhé hodiny pri stole bez nepohodlia.
  • Štýlový dizajn → S tmavomodrou farbou a čiernymi kovovými nohami táto stolička prinesie moderný a elegantný dotyk do akejkoľvek miestnosti. Je to ideálny doplnok pre súčasné interiéry.
  • Kvalitné materiály → Vďaka použitiu preglejky a kovu v konštrukcii je táto stolička nielen pekná na pohľad, ale aj odolná a dlhotrvajúca.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 51 cm,

  • Výška: 92 cm,

  • Hĺbka: 44 cm,

  • Výška sedáku: 49 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Druh

Monolith 77

Farba

námornícka modrá

Prevedenie

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

polyuretánová pena

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou. Ide o inovatívny materiál, ktorý poskytuje vynikajúcu oporu a výnimočné pohodlie. Polyuretánová pena je pružný a elastický materiál, ktorý sa dokonale prispôsobí vášmu telu a poskytuje optimálnu oporu chrbta a pohodlné sedenie počas dlhých hodín. Jej výhody sa nekončia pohodlím - polyuretánová pena je tiež mimoriadne trvanlivá a odolná voči deformácii. Vďaka tomu si nábytok s polyuretánovou penou zachováva svoj pôvodný tvar aj po intenzívnom používaní. Okrem toho je polyuretánová pena hypoalergénna a ľahko sa čistí, takže je ideálna pre alergikov.

Opierka

preglejka drevená

Sedadlo

preglejka drevená

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Hodnotenie zákazníkov

/jedalenska-stolicka-empoli---tmavomodry-monolith-77---cierny-kov-p-153636-1016-1016.html