Opis výrobku

Hľadáte dokonalú čalúnenú stoličku na kovových nohách? Predstavujeme vám produkt - Empoli - šedý Loft 19 / čierna.

Táto stolička vás očarí svojím elegantným dizajnom a šedou farbou, ktorá sa ľahko hodí do každého interiéru. Poťahová látka Loft 19 dodáva stoličke luxusný vzhľad, ktorý očarí každého návštevníka.

Stolička je vyrobená z kvalitného kovu a preglejky, čo zaručuje jej dlhú životnosť a stabilitu. Jej rozmery sú 51 x 92 x 44 cm, takže sa skvele hodí do menších priestorov. Navyše, výška sedáka je 49 cm, čo zaručuje pohodlné sedenie.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Pohodlná stolička Empoli → Poskytuje vynikajúci komfort a podporu vďaka svojmu čalúnenému sedadlu a opierke. Šírka 51 cm, výška 92 cm a hĺbka 44 cm zaručujú dostatok priestoru pre pohodlné sedenie.
  • Loft 19 → Prináša moderný a štýlový vzhľad, ktorý sa ľahko hodí do akéhokoľvek interiéru. Sivá farba je neutrálna a všestranná, takže sa hodí k rôznym farebným schémam.
  • Kovové nožičky → Zaručujú stabilitu a dlhú životnosť stoličky. Ich čierna farba pridáva na sofistikovanosti a elegancii, zatiaľ čo ich robustný dizajn zaručuje, že stolička vydrží aj pri častom používaní.
  • Plne zmontovaný nábytok → Ušetrí vám čas a úsilie, pretože stolička prichádza už plne zmontovaná. Nemusíte sa trápiť s komplikovanými inštrukciami alebo hľadať potrebné nástroje.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 51 cm,

  • Výška: 92 cm,

  • Hĺbka: 44 cm,

  • Výška sedáku: 49 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farba

sivá

Druh

Loft 19 sivá

Prevedenie

Opierka

preglejka drevená

Sedadlo

preglejka drevená

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

polyuretánová pena

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou. Ide o inovatívny materiál, ktorý poskytuje vynikajúcu oporu a výnimočné pohodlie. Polyuretánová pena je pružný a elastický materiál, ktorý sa dokonale prispôsobí vášmu telu a poskytuje optimálnu oporu chrbta a pohodlné sedenie počas dlhých hodín. Jej výhody sa nekončia pohodlím - polyuretánová pena je tiež mimoriadne trvanlivá a odolná voči deformácii. Vďaka tomu si nábytok s polyuretánovou penou zachováva svoj pôvodný tvar aj po intenzívnom používaní. Okrem toho je polyuretánová pena hypoalergénna a ľahko sa čistí, takže je ideálna pre alergikov.

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Hodnotenie zákazníkov

/jedalenska-stolicka-empoli---sedy-loft-19---cierny-kov-p-153632-1016-1016.html