Opis výrobku

Hľadáte čalúnenú stoličku, ktorá sa hodí do vášho interiéru? Predstavujeme vám stoličku Empoli.

Táto stolička je skutočným skvostom vďaka svojmu jedinečnému dizajnu a farbe. Jej čierne kovové nohy a drevené preglejkové sedadlo a opierka vytvárajú harmonický kontrast, ktorý dodá vášmu priestoru štýl a eleganciu.

Stolička Empoli je výnimočná nielen svojím vzhľadom, ale aj kvalitou spracovania. Jej rozmery 51 x 92 x 44 cm a výška sedáka 49 cm zaručujú pohodlné sedenie. Kovové nožičky sú odolné a stabilné, zatiaľ čo drevené preglejkové sedadlo a opierka sú pevné a odolné.

Ale to nie je všetko! Táto stolička je aj veľmi praktická. Je plne zmontovaná, takže ju môžete hneď po doručení používať. Čalúnenie je ľahko udržiavateľné, takže sa nemusíte obávať o jej čistotu a dlhú životnosť.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Stolička Empoli kov → Táto stolička je skutočným klenotom v každom interiéri. Jej elegantný dizajn a kovové nohy v čiernej farbe dodajú vašej izbe štýlový a moderný vzhľad.
  • Rozmery 51 x 92 x 44 → Ideálne rozmery na komfortné sedenie. Stolička je dostatočne vysoká, aby ste sa cítili pohodlne, ale zároveň dostatočne nízka, aby ste z nej mohli ľahko vstať.
  • Preglejka → Tento materiál je nielen pevný a odolný, ale aj príjemný na dotyk. Poskytuje vám pohodlie počas dlhých hodín sedenia a zároveň dodáva stoličke prírodný vzhľad.
  • Plne zmontovaný nábytok → Už žiadna komplikovaná montáž! Táto stolička prichádza už plne zmontovaná, takže ju môžete ihneď po doručení umiestniť tam, kde ju potrebujete.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 51 cm,

  • Výška: 92 cm,

  • Hĺbka: 44 cm,

  • Výška sedáku: 49 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Prevedenie

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

polyuretánová pena

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou. Ide o inovatívny materiál, ktorý poskytuje vynikajúcu oporu a výnimočné pohodlie. Polyuretánová pena je pružný a elastický materiál, ktorý sa dokonale prispôsobí vášmu telu a poskytuje optimálnu oporu chrbta a pohodlné sedenie počas dlhých hodín. Jej výhody sa nekončia pohodlím - polyuretánová pena je tiež mimoriadne trvanlivá a odolná voči deformácii. Vďaka tomu si nábytok s polyuretánovou penou zachováva svoj pôvodný tvar aj po intenzívnom používaní. Okrem toho je polyuretánová pena hypoalergénna a ľahko sa čistí, takže je ideálna pre alergikov.

Opierka

preglejka drevená

Sedadlo

preglejka drevená

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Hodnotenie zákazníkov

/jedalenska-stolicka-empoli---kov-p-153699-1016-1016.html